Mit gondoltok azokról a nőkről, akik terhesen fotóztatják magukat (és ezt a nyilvánosságnak is megmutatják, nemcsak a férjnek), utcán mutogatják a hasukat rövid felsőkben stb?
Gondom a Rubint Réka fotósorozata ihletett meg :-)
Nekem semmi bajom a szép fotókkal, ha magán célja készül, és nem közszemlére. Akiket az utcán látok rövid, haskivillantós cuccban, az visszataszító és nem tetszik. Amúgy én is kismama vagyok, nem zsákokba járok, de mindig figyelek arra, hogy ne lógjon ki a hasam (főleg most télen).Testhezálló ruhákat viszont szívesen felveszek.
Ha szép és jól áll neki,miért ne?Bár mostanában nem sok utcán magát mutogató terhes nőt látni szerintem...
Ez nem betegség,hanem állapot,nem kell eldugni..és egyébként én is büszke vagyok a pocakomra.Ha igényesek a fotók,szerintem semmi baj velük.
Nekem nem tetszik. Szerintem ez egy bensőséges állapot, amihez másoknak semmi közük. Persze ahogy a kérdező is írta, a férjnek megmutathatják, de szerintem már az is undorító, amit a sógornőm csinált, hogy mindenkinek mutogatta a pucér hasát, még a férjemnek is mondogatta, hogy fogdossa meg.
Persze legyen büszke a hasára, de ruhában is éppen olyan jól látszódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!