Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok azokról a...

Mit gondoltok azokról a nőkről, akik terhesen fotóztatják magukat (és ezt a nyilvánosságnak is megmutatják, nemcsak a férjnek), utcán mutogatják a hasukat rövid felsőkben stb?

Figyelt kérdés
2011. jan. 5. 13:14
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
76%
Miért lenne ez undorító? Én még ugyan nem szültem, de ha egyszer kismamaként nagy pocakkal is csinos, formás leszek, miért ne mutogathatnám magam? Nyilván a jó ízlés határán belül. Pl. nekem simán beleférne mondjuk nyáron az utcán egy olyan póló, ami egy kicsit megmutatja a pocit. Szerintem ez nem gáz. Még egyszer mondom, amíg a jó ízlést nem sérti.
2011. jan. 5. 13:24
 12/41 anonim ***** válasza:
94%
Hát lehet nagyon aranyos, bájos képeket készíteni terhes nőkről, amire ha ránézel olyan melegség és szeret árad belőlük. Felöltözött, ruhás képekre gondolok. Gondolom most Rubint Réka miatt jutott eszedbe ez a kérdés, tegnap láttam én is a tvben. A végén azok a képek, amiekn a másik két gyerekkel volt és rendesen fel volt öltözve az jó volt, Szépek voltak, meg minden. De én nem hiszem a hogy a meztelen hasát kellene mutogatnia. Nekem van vmi taszító a terhes nők hasában meztelenül. Ahogy látszik a középső csík a hason, meg kidülled a köldökük, wáh. oké persze a párja biztos nem ezeket gondolja, ha meglátja meztelenül, de hát az ő gyereke van ott bent, jóhogy egyfajta büszkeség meg jó érzés fogja el ha meglátja. De én kívülálló frászt kapok tőle. Persze vannak nagyon ízlésesen készült képek is, pl a Demi Moore féle címlapfotó, ahol takarva van minden, és a köldöke se látszik mert oldalról van, az szép, de amúgy nem tetszenek az iylen terhes fotók. De aki erre vágyik hát csinálja. Én is csináltatnék pár képet magamról, ha terhes lennék, de ezek ruhás képek lennének. Akár a párommal együtt is, hogy majd megmutathassuk a gyerkőcnek, hogy így vártunk apával, már te is ott voltál a pocakban stb. Én mindig kíváncsi voltam, anyukám vajon milyen volt terhesen, tesóm nincs így nem tudom, kép pedig nem készült róla mikor engem várt. Egyébként egyes kultúrákban azt hallottam nem szokás terhes nőt megörökíteni, se festményen, se fényképen, mert az rossz ómen lehet a babára. Mondjuk én ebben nem hiszek.
2011. jan. 5. 13:25
 13/41 anonim ***** válasza:
30%
Herótom van az egésztől. Az iwiven néhány ismerősöm ott pózol a nagy hasával, Dirrekt oldalból fotóztatja maagát, és még a magzati ultrahang képet is kibeggyeszti mellé. Na ettól teljesen kiakadok.
2011. jan. 5. 13:25
 14/41 anonim ***** válasza:
80%

Állapot, ahogy már említette valaki. Miért lenne undorító? Egy nő egész életében takarja el magát, és csak akkor mutasson bármit is, ha tökéletes szépség, az elvásároknak megfelelően? Ne már. Ahogy személy szerint jól esik.

Terhesfotó - valakinél fétis. De miért ne lehetne emléket készíteni erről is...

A rövid felső viszont felelőtlenség. Nem biztos, hogy jó a gyereknek. Ha a vese meg tud fázni csupasz hasfalon keresztül, akkor gondolom ő is.

2011. jan. 5. 13:26
 15/41 anonim ***** válasza:
89%

Terhesnek lenni gyönyörű dolog, de csak a családra tartozik. A meztelen has mutogatása általában szexuális töltöttségű dolog, tehát terhesen nem épp nyilvánosságnak való.

DE: művészi fotó készülhet biológia, mintegy a természet csodáját megmutató célzattal is, ebben az esetben rendben van.Mint ahogy az is hogy valaki a férjének csináltat sorozatot.

De az hogy pl. Réka azért csináltatja hogy megmutassa hogy ő így is szexi, az nekem visszatetsző mert a szexiség és a terhesség eléggé bizarrok így együtt ha még nyilvánosságot is keverünk bele.

Természetesen a férjének lehet szexi minden kismama, de az utca emberének azért már inkább ne.....

2011. jan. 5. 13:28
 16/41 anonim ***** válasza:
92%

Nekem tetszik, szerintem egy terhes has nagyon szép tud lenni, főleg, ha a nőnek eredetileg jó alakja van. Undorítónak semmiképp nem nevezném.

Rólam is készült sok kép terhesen, oké, nem aktok, bár abból is lehet ízléseset készíteni, de pl. fürdőruhás kép van rólam. Szerintem nincs ebben semmi, nincs egy hasban semmi szeméremsértő, se akkor, ha lapos, se akkor, ha gömbölyű. Én terhesen is épp úgy kezeltem ezt a kérdést, mint amikor nem voltam terhes, azzal az eltéréssel, hogy kimondottan tetszett a gömbölyödő hasam. Na jó, az utolsó 1-2 hónapban már nem nagyon, mert már csíkos volt :S

2011. jan. 5. 13:29
 17/41 anonim ***** válasza:
88%

Bocsi,off,csak nem bírom magamban tartani.

Aki ennyire ellene van,meg undorító,az mit gondol arról,ha egy terhes nő uszodába megy pl.,netántán bikiniben,mert nem akar több 10ezret kiadni egy"kismama"fürdőruciért...

Amúgy ilyenkor valóban felelőtlenség a rövid felső,de nyáron,valaki már említette,ízlésesebb,mintha a háj buggyana ki...

2011. jan. 5. 13:30
 18/41 anonim ***** válasza:
39%
Nem baj, hogy lepontoztatok, de én amikor kismama voltam, csinosan öltözködtem, nem pedig tapadós felsőben feszítettem.És nem tettem ki a az ultrahangos fotót a gyerekemről. Az a gyerek amig meg nem születik nem mutogatni való.
2011. jan. 5. 13:32
 19/41 anonim ***** válasza:
78%

Ebben pl. mi undorító van? [link]

Szerintem tök szép ez a kép.

2011. jan. 5. 13:34
 20/41 anonim ***** válasza:
95%

A terhes-aktról ugyanaz a véleményem, mint egy sima aktról. Ha művészi, és nem látszik semmi, akkor nem zavar, bár én egészen biztosan nem fotóztatnám újságnak, a nyilvánosságnak magam. A mellnyalogatós-pucsítós képektől pedig kifejezetten undorodom... Családi "használatra" viszont csinálnék képeket, mi a párommal is csináltunk pocis képeket, házilag. Lett volna lehetőségem profi fotóssal is egy sorozatra, de akkor valahogy nem éreztem ezt helyénvalónak, pedig az is családi használatra készült volna... Valahogy zavart, hogy más lásson ruha nélkül a páromon kívül. (Pedig régen, pocak nélkül nem zavart...)

A pocak egyébként szerintem egyáltalán nem szégyellni való, én büszke voltam a pocimra, amikor babát vártam. Igaz, nem tettem ki haspólóban közszemlére, de a ruháim mind testhez simulóak voltak. Mivel alapjában véve vékony vagyok ezért jól látszott, hogy babát várok. :) Strandra is jártam, olyan kétrészes fürdőruhában, ami a pocit is takarja.

2011. jan. 5. 13:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!