Mit gondoltok azokról a nőkről, akik terhesen fotóztatják magukat (és ezt a nyilvánosságnak is megmutatják, nemcsak a férjnek), utcán mutogatják a hasukat rövid felsőkben stb?
Állapot, ahogy már említette valaki. Miért lenne undorító? Egy nő egész életében takarja el magát, és csak akkor mutasson bármit is, ha tökéletes szépség, az elvásároknak megfelelően? Ne már. Ahogy személy szerint jól esik.
Terhesfotó - valakinél fétis. De miért ne lehetne emléket készíteni erről is...
A rövid felső viszont felelőtlenség. Nem biztos, hogy jó a gyereknek. Ha a vese meg tud fázni csupasz hasfalon keresztül, akkor gondolom ő is.
Terhesnek lenni gyönyörű dolog, de csak a családra tartozik. A meztelen has mutogatása általában szexuális töltöttségű dolog, tehát terhesen nem épp nyilvánosságnak való.
DE: művészi fotó készülhet biológia, mintegy a természet csodáját megmutató célzattal is, ebben az esetben rendben van.Mint ahogy az is hogy valaki a férjének csináltat sorozatot.
De az hogy pl. Réka azért csináltatja hogy megmutassa hogy ő így is szexi, az nekem visszatetsző mert a szexiség és a terhesség eléggé bizarrok így együtt ha még nyilvánosságot is keverünk bele.
Természetesen a férjének lehet szexi minden kismama, de az utca emberének azért már inkább ne.....
Nekem tetszik, szerintem egy terhes has nagyon szép tud lenni, főleg, ha a nőnek eredetileg jó alakja van. Undorítónak semmiképp nem nevezném.
Rólam is készült sok kép terhesen, oké, nem aktok, bár abból is lehet ízléseset készíteni, de pl. fürdőruhás kép van rólam. Szerintem nincs ebben semmi, nincs egy hasban semmi szeméremsértő, se akkor, ha lapos, se akkor, ha gömbölyű. Én terhesen is épp úgy kezeltem ezt a kérdést, mint amikor nem voltam terhes, azzal az eltéréssel, hogy kimondottan tetszett a gömbölyödő hasam. Na jó, az utolsó 1-2 hónapban már nem nagyon, mert már csíkos volt :S
Bocsi,off,csak nem bírom magamban tartani.
Aki ennyire ellene van,meg undorító,az mit gondol arról,ha egy terhes nő uszodába megy pl.,netántán bikiniben,mert nem akar több 10ezret kiadni egy"kismama"fürdőruciért...
Amúgy ilyenkor valóban felelőtlenség a rövid felső,de nyáron,valaki már említette,ízlésesebb,mintha a háj buggyana ki...
Ebben pl. mi undorító van? [link]
Szerintem tök szép ez a kép.
A terhes-aktról ugyanaz a véleményem, mint egy sima aktról. Ha művészi, és nem látszik semmi, akkor nem zavar, bár én egészen biztosan nem fotóztatnám újságnak, a nyilvánosságnak magam. A mellnyalogatós-pucsítós képektől pedig kifejezetten undorodom... Családi "használatra" viszont csinálnék képeket, mi a párommal is csináltunk pocis képeket, házilag. Lett volna lehetőségem profi fotóssal is egy sorozatra, de akkor valahogy nem éreztem ezt helyénvalónak, pedig az is családi használatra készült volna... Valahogy zavart, hogy más lásson ruha nélkül a páromon kívül. (Pedig régen, pocak nélkül nem zavart...)
A pocak egyébként szerintem egyáltalán nem szégyellni való, én büszke voltam a pocimra, amikor babát vártam. Igaz, nem tettem ki haspólóban közszemlére, de a ruháim mind testhez simulóak voltak. Mivel alapjában véve vékony vagyok ezért jól látszott, hogy babát várok. :) Strandra is jártam, olyan kétrészes fürdőruhában, ami a pocit is takarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!