Mit gondoltok arról hogy a babát ablakon keresztül mutogatják és 3 óránként viszik etetni?
Egy ismerősöm szült olyan helyen ahol :
- ha látogatóba megy ( akár az apuka) csak 2 percre az ablakon keresztül megmutatják..akkor fényképezhet stb.....ez az ismerősöm 6 napig csak így "érintkezhetett" a lányával
-valamint hogy az etetésen kívül nem lehet anyukával a baba...tehát 3 óránként viszik a babát fél órára..
Ti mit gondoltok erről ?
Elbírnátok viselni.?

Nem csak most..egész évben ez van...
Egyébként ez a baba nyári..akiről írtam
Jah..és ha késtél 2 percet a babanézésről már nem láthattad
17-17.30ig van babamutogatás...konkrétan az egész szint tele volt látogatókkal..mert ugye csak ekkor mutatják meg őket
Plusz éjszaka nem viszik be mamához hanem tápszereznek

Hát én nem mennék ilyen korházba szülni. Lányom egy percre nem mozdult mellőlem. El voltam fáradva, az szent, de annyiszor vettem magam mellé, amennyiszer akartam. Titokban (mert azért ennek még ott se nagyon örültek)mellettem aludt:D (féltek, hogy ráfekszem) Minél több kontaktus van anya és gyermeke között kezdettől fogva, annál hamarabb szoknak össze, és a tejtermelésnek is nagyon jó. Hol lenne jobb helyen egy újszülött, ha nem az anyjánál (már ha nincs semmi gond). 6 napig benntartani a babát? Akkor is, ha nincs semmi gond? Teljesen felesleges. Én másnap délben már mentem is haza.
Megőrültem volna, ha csak fél órákra kaptam volna meg a babámat.

Szerintem nem akkora baj ez!
Mi 6-an voltunk egy szobában, valakinek mindig sírt a gyereke, s a többiek nem tudtak tőle aludni, pihenni, valaki miatt mindig égett a villany, szóval még világos is volt éjszaka!
Az hogy tápszert adnak sem rossz, nem sárgúl be a baba, nem sír éhen, nem fogy vissza sokat....
Nálunk sem jöhetett be senki a szobába, ha jött valaki, ki kellett tolni a picit, s csak az ajtón keresztül lehetett megmutatni, de nem volt szabad felemelni, csak úgy a kocsiban nézhette az apa, Mami , nagytesó...
Nem olyan rossz az a kórház amiről írsz.

Az első 2 gyerekem ilyen kórházban született. Császáros volt mindegyikük, és én cseppet sem bántam, hogy nem nekem kell az első pár napban minden rezdülésére ugranom. Az, hogy éjjel kap a baba pótlást, nem is olyan rossz dolog, főleg nyáron. Így még esélye sincs, hogy túl sokat visszaessen a súlya, vagy a tej beindulása előtt kiszáradjon.
3. babám koraszülött lett, Őt hosszú napokig magamhoz sem ölelhettem, nem szoptathattam, csak inkubátorban simogathattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!