Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Elso babas kismamik! Ti is...

Elso babas kismamik! Ti is feltek a szulestol?

Figyelt kérdés
34 hkm vagyok, eddig nem feltem, marmint nem is gondoltam a szulesre. Most egy hete csak ez jar a fejembe es be kell valljam, hogy rettegek. Persze nagyon varom, hogy a karomban tartsam a kisbabam.
2013. dec. 10. 06:57
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Szia! Az elsőnél én sem féltem, inkább csak izgultam! Most várom a második babát, na, most már be vagyok Sz@rva rendesen, mert tudom, hogy mi vár rám! :-) De ne aggódj, minden rendben lesz, nem fogok hazugságot írni, hogy a szülés egy leányálom, meg nem fáj, de tényleg ki lehet bírni, a természet mindent elrendez! Amúgy teljesen természetes, hogy félsz tőle, mert ez egy újdonság lesz, nem minden nap szül az ember! Ügyes legyél és könnyű szülést!
2013. dec. 10. 10:32
 12/30 A kérdező kommentje:

Kedves utolso, gratulalok a babakhoz! Koszonom szepen a biztatast! Remelem minden rendben lesz! :D

Orokke arra gondolok, hogy majd a babam itt lesz, lathatom es megfoghatom.

2013. dec. 10. 10:45
 13/30 anonim ***** válasza:
8-as vagyok,Gorogorszagban elunk.Te hol elsz?
2013. dec. 10. 13:39
 14/30 A kérdező kommentje:
8-as! nagyon kozel hozzatok Cipruson.
2013. dec. 11. 06:27
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
En iy külföldön szültem volna de hazajöttem mikor megtudtam,hogy megin terhes vagyok (2vetèlès) az teny hogy sehol sincs ennyire jó terhesgondozàs sajnos 5 helyen èltem màr a munkam miatt, nagyon fèltem a szülèstőln de tènyleg okat segïtett talalkozàs a hellyel, szülèsznővel, nővèrekkel, ott szült mamàkkal, ès a doktoromban is maximàlisan megbízok.38 hetes vagyok jelenleg, mostmàr jöhetne :-)
2013. dec. 11. 06:50
 16/30 anonim ***** válasza:

8-as vagyok megint.Cipruson elegge hasonlo az ellatas az ittenihez,ha jol tudom.Gondolkodtam magan korhazon is,de sajnos ott sem hallottam egyhanguan jo velemenyeket.Sok magankorhaz nincs felkeszulve mindenre,igy egy esetleges komplikacio soran megint az allamiban kotnel ki,hiaba fizettel 4000€-t a masikban.Szoval legbiztonsagosabb ha allamiban szulsz fogadott segitseggel.Megkerdezheted a korhazban is, hogy kit tudnanak ott helyben ajanlani,nehogy a vegen megfelelo papirok hianyaban ne engedjek be az illetot a szuloszobara.

Gondolom ott is mindennapos a szemelyi apolono a korhazakban,de a biztonsag kedveert talan jobb a korhaz listajarol valasztani.

2013. dec. 11. 08:37
 17/30 A kérdező kommentje:

Igen. nagyon hasonlo a helyzet. Jelenleg is allami korhazhoz jarok terhesgondozasra. Nagyon jo dokihoz(aki mellesleg Magyarorszagon jart egyetemre es beszel magyarul is eleg jol), a szulesnel is o lesz.

A szulesznovel van a gond. Azt mondjak, hogy mind az osszes szuleszno nagyon jo es nem erdemes fogadni.

Szerintem jobb lenne. Amugy tenyleg ilyen hatalmas osszeg amit kell fizetni. Sajnos

2013. dec. 11. 09:15
 18/30 anonim ***** válasza:
35.hétben vagyok az első babával és nagyon nagyon nagyon várom hogy láthassam őt :) Nem félek egyáltalán.Picit izgulok amiatt,hogy minden rendben menjen,de ezen kívül semmi.Jobban sajnálom a babámat,mert neki is ugyan olyan fájdalmas a születés + nagyon sok inger fogja érni egyszerre,amit fel kell dolgoznia.
2013. dec. 11. 09:27
 19/30 anonim ***** válasza:
Nekem pont ilyen idős terhesen jött az érzés h félni kezdtem, de hidd el ha ott leszel akkor már nem fogsz félni ügyes leszel, jön ösztönből meglátod, engem nagy nyugottság fogott el h nemsokára látom a pici fiam. Szép szülésem volt , végig mondogattam h jó lesz könnyű lesz meg a fiammal is megbeszéltem h ügyes lesz Ő is , ez sok erőt adott, beszéld meg vele Te is! Hajrá, ami azután jön arra gondolj! Gyönyörű boldogság! 3hós baba anyukája!
2013. dec. 11. 10:17
 20/30 A kérdező kommentje:

Nagyon szepen koszonom a megnyugtato szavakat! Remelem kedves utolso, nekem is konnyu lesz es a babam is sZot fogad majd nekem. :D

Gratulalok a babahoz

2013. dec. 11. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!