Mindenórás kismamik? Hogy bírjátok, hogy már minden 'egy jel'?
Figyelt kérdés
Jó lenne már a kezemben tartani a kisfiamat. Közben meg csak ma már ketten üzentek, hogy 'egyben vagy még'? Már nagyon nehezen viselem. Rengeteg a jóslóm, de csak nem rendeződik. Ti hogy viselitek ezt a várakozást?2013. szept. 18. 13:40
1/2 anonim válasza:
Hát nekem már több mint egy éve az utolsó, de még jól emlékszem. 41+6-ra született a harmadik gyerekem, az előző kettő 38-on kibújt, ezért még nehezebben viseltem, gyakorlatilag az utolsó másfél hónapban "szülni akartam". Totál magam alatt voltam, semmibe nem kezdtem már bele, programot nem szerveztem...
Minden praktikát kipróbáltunk és minden "jel"-en túl voltam, meg frontokon is, de semmi. Végül 5 nap kórház után (megfigyelésre kötelező volt befeküdni), tervezett indítás előtt spontán megszületett.
Szorítok, hogy már ne kelljen soká várnod, tarts ki!
2/2 anonim válasza:
Mi is nagyon várjuk már a kisfiunkat ma vagyunk 39+4. Próbáltunk praktikákat is mert nem szeretném túl hordani,de semmi sem használ...a frontot is túléltem :-)) Nagyon jól bírom magam, ritkán van jósló is. De azzal vigasztalom magam, hogy anyukám is ilyen jól viselte a dolgokat és neki nem is voltak jóslói meg semmi. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!