Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Vannak itt mindenórás kismamik?

Vannak itt mindenórás kismamik?

Figyelt kérdés
Betöltött 37. hét, sajgó hát és csípő, nyugtalan, de véletlenül sem álmatlan éjszakák, hisztériát súroló idegállapot. Ti hogy bírjátok, várjátok a nagy napot?
2010. júl. 29. 07:46
 1/10 anonim ***** válasza:

Én mára vagyok kiírva! Már nagyon izgulok! Ma megyek délután a dokihoz és akkor megmondja hogy várunk-e még vagy megindítja! Remélem megindítja! Már nagyon szeretném a kezemben tartani a kisbabámat!

Én már kb. 1,5 hete nem tudok aludni éjjel elég sokszor ébredek arra hogy görcsölök, jósló fájásaim vannak, de ma éjjel egész éjjel mocorgott és nagyokat rugdosott!

2010. júl. 29. 09:19
 2/10 anonim ***** válasza:

Nekem annó a 37 héten mondta a doki, hogy na itt már bármikor baba lehet, tehát gyakorlatilag mindenórás voltam. a ez a mindenóra egészen a 42 hét elejéig tartott. Képzelheted! És mindezt úgy, hogy egy több mint 4 kg-os gyereket hurcoltam a hasamban és az utolsó másfél hétben 35 fok volt. Na én igazán vártam már a végét! Remélem Te nem húzod már ilyen sokáig, de azért még egy-két hét belefér.

Kitartás

2010. júl. 29. 09:52
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia!Én is betöltöttem a 40 hetet!Borzasztó ez a várakozás!

Én úgy érzem,mintha soha nem akarna kibújni,pedig nagyon várjuk a kismanót!

2010. júl. 29. 09:56
 4/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Én 38 hetes vagyok és soha semmi bajom nem volt a terhesség alatt, de ahogy betöltöttem a 37. hetet, nyűgös lettem. Mivel azt mondják ez a koraszülöttség határa, eddig az időpontig az ember izgul, jajj ki ne jöjjön, aztán megkönnyebbül és elkezdi nagyon várni, ezzel párhuzamosan meg előjön egy csomó testi tünet, amitől már jó lenne szabadulni. Szóval gondolom ez senkit nem kerül el.

Én még úgy érzem 2 hetet simán kibírok (a férjem nem biztos), de hihetetlen, hogy mennyire különbözőek a napok, pl. néha minden fájdalom nélkül ébredek, máskor meg mint akit agyonvertek.

Szorítok azoknak, akik már tényleg nagyon a végét járják!!!

Egyébként hogy vagytok, mit csináltok napközben?

2010. júl. 29. 10:57
 5/10 anonim ***** válasza:

SZiasztok!

Én hétfőre vagyok kiírva,de pár napja nagyon nyűgös vagyok! Izgulok, hogy minden rendben legyen. Az éjszakáim pár napja borzasztóak. 3 óránként wc, de pontosan ám, biztosan a lurkó készít fel a kelésekre! :) Éjszakánként és reggel nagyon fájnak a csontjaim az alvégen... Nagyon várjuk már a babánkat, de a rokonok meg az őrületbe kergetnek az állandó kérdezősködésükkel, hogy na mi van már? Jön már a baba? Valami jel? Majd jön, ha jönni akar, de szeretnék azért jövőhéten megszülni! Első baba

2010. júl. 29. 13:00
 6/10 anonim ***** válasza:

A 9:56-os vagyok!

Nekem nincs semmi gondom,nem vizesedek,nem fáj semmim,csak borzasztóan türelmetlen vagyok!

A rokonok engem is kiakasztanak,tegnap már kikapcsoltam a telefonom,néha már túlzásokba esnek:(

2010. júl. 29. 13:18
 7/10 anonim ***** válasza:

Szió!

Én a 37 hét végén vagyok, és már kicsit kinyílt a méhszáj, így mondta a doki, hogy készüljek...hát be vagyok tojva.

Én még bírnám amúgy, mert imádom, hogy mocorog a pocakomban a kislányunk, de az is igaz, hogy fáj a csípőm, derekam, nem bírok sokáig állni,stb...

Én reggel kutyát sétáltatok, utána reggeli, gyakori kérdések.hu:-DDD, és vmit utána takarítok, rajtam van a fészekrakás, úgyhogy olyan rend, és tisztaság van, mint még soha. :-) Délután meg ledőlök kicsit tv-ni, vagy olvasni, pilledni.

Már rég bepakoltam mindent, szóval nagyon nincs mit csinálnom, barátnőzök, meg engem is halálra zaklatnak a rokonok, barátok. Tudom, hogy csak aggódnak, meg udvariasak akarnak lenni, de nagyon idegesítőek a napi 6-8 telefonnal...

Éjjel 3-4x felkelek, van hogy visszaaludni sem tudok, olyankor kiülök az erkélyre merengeni, de az veszélyes, mert mindig a szülés felé kanyarodok, amitől parázok, első babó lesz.

Nagyon zavar, hogy nem tudok már lehajolni,csomószor rászorulok a férjemre, mert ezt vagy azt nem érem, bírom el. :-(

De azért nem cserélnék senkivel sem...:-))

Jó egészséget mindannyiunknak, és a babóknak is!

2010. júl. 29. 14:34
 8/10 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hát nálunk még kicsit odébb van a szülés, még csak 35+1 hetes vagyok.De már nagyon várom a lányzót, főleg mert van egy 2éves kisfiam aki nagyon eleven gyerek, és nagyon le tud fárasztani.És állandóan mászik rám meg nyúz.De imádni való.

A fiamat 8 nappal túl vittem annó, és akkor is indítottak.Az utolsó két hét nagyon borzasztó volt akkor már nagyon ki voltam, és már nagyon szülni akartam, hogy végre babázhassak.

Most már most úgy érzem nem bánnám ha kicsit előbb akarna megszületni a lányzó, de az se baj ha kivárja az idelyét.

Én általában avval ütöm el az időt, hogy délelött játszótéren vagyunk, vagy takarítok, főzök ilyenek. Amikor alszik a fiam akkor meg szép apránként csinálgatom a lányzó szobáját.Most kezdtem el. Aztán jövő héten kezdődnek a CTG-k. Én a fiamnál nagyon imádtam olyan megnyugtató volt ott ülni és hallgatni a kis szív verését. Meg mivel a fiam is Aug. végén született, majd készülünk a szülinapjára, szóval megpróbálom amennyire csak lehet lekötni magam hogy gyorsabban menjenek a napok!

Ajánlom mindenkinek a hosszú sétákat, főleg ebben a jó időben, és még akár a szülést is elindíthatja. Én a fiammal 2 naponta besétáltam az anyukám munkahelyére, ami tőlünk kb. 15 perc séta kényelmes tempóba.Sajna ez sem segített nekem annó, de van akinek segít, és legalább amíg sétáltok addig is elfoglaljátok magatokat.

Esetleg kezdjetek neki valami jó kis könyvnek amit nem tudtok letenni. Nekem pl. ha olvasok csak úgy repül az idő!És amúgyis lehet miután megszültök egy jó darabig nem lesz időtök, és/vagy esetleg energiátok ilyesmire!

Remélem tudtam segíteni,hogy kicsit jobban menjen az idő míg megérkeznek a babáitok!

Mindenkinek majd könnyű szülést, és jó egészséget! :)

2010. júl. 29. 14:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Én múlt hét vasárnapra(25-re) voltam kiírva, de nem akarózik kibújni a kis drágámnak. Minden nap járok NST-re, két naponta nézik a vizet és fogalmam sincs mikor indítják,ha nem jön. Valószínű jövőhét elejéig várunk......
2010. júl. 29. 16:13
 10/10 anonim ***** válasza:

36-37hetes vagyok,aug 31re vagyok kiírva.semmi bajom és már nagyon várom.Az elsőt császárral szültem reménykedem,hogy most természetesen kijön és gyorsan.

Az éjszakák nehezek,nagyon fáj a derekam ha lefekszem,de nappal kb egy órát tudok pihenni mikor a 2évesem alszik..persze ha sikerül aludnia.

amúgy tök másak a tünetek,szerencsére nem vizesedem úgy mint az elsővel azzal nagyon durva volt..és más bajom nincs csak már nagyon nyűgös vagyok és jó lenne túl lenni rajta..de nagyon!

2010. júl. 29. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!