Miskolc-Semmelweis Kórházban szülő kismamik, írnátok nekem vélményeket-tapasztalatokat?
Nem fogadtam senkit és senkinek nem adtam hálapénzt, ajándékot mivel nagyon ellenzem.
Semmiféle hátrányom nem volt emiatt, rettentő kedves, segítőkész szülésznőt fogtam ki.
Az orvos nagyon mogorva, unszimpatikus volt, de szerencsére a szülésnél nem volt ott, a szülésznő segített a kitolásnál, a doki csak varrni jött be, mert icipicit repedtem.
A csecsemősök közt is volt kedves és kevésbé kedves, de nem kell velük foglalkozni.
1. vagyok
Gubást én is hallottam, hogy dicsérték, a szobatársam dokija volt, nagyon segítőkésznek, emberségesnek tűnt.
Szia.
Én is ott szültem 4 hónapja.
Mindenkivel maximálisa megvoltam elégedve,az osztályos nővérekkel,csecsemősökkel,szülésznővel,dokival.Nem volt fogadott orvosom sem szülésznőm,ügyeletesnél szültem,de nagyon emberségesek voltak,nem kiabáltak velem,nem voltak mogorvák.Na jó egy doki volt ,,mogorva,, Hajas volt az.
Egyébként Gönczi Nóránál és Dudás Ernőnél szültem,mind a ketten rendesek voltak.Gönczi segített irányítani a kitolást,mondta mikor mit csináljak.A kitolásnál megjelent Gafar is,ő burkot repesztett nálam,majd szülés után a méhszájamat ő varrta össze,az is repedt nekem,mert nyomták kifelé belőlem a kisfiamat.
A csecsenősök között én nem találkoztam mogorva nővérrel,mindenki segítőkész volt ha kértem segítséget,a kisfiamat 2x meg is etették helyettem mert még nem igazán ment az első nap a pohárból való etetés,meg egyszer nem akarta megenni a tejcsit,és segítettek ebben is.Bármit kérdezhettem készséggel válaszoltak.Senkinek nem adtam semmilyen ajándékot sem pénzt,ahogy bementem úgy is jöttünk haza...üres kézzel.Na jó az én kezem nem volt üres amikor jöttünk haza,mert benne volt a kisfiam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!