A ti férjetek nem bánta meg hogy bement a szülő szobára?
Ha szabad,akkor én férjként írok.
Én benn voltam végig,pedig császár lett a vége,nem akart kibújni,muszáj volt megcsászározni.
Nem birtam volna kinn ülni,a feleségemmel akartam lenni végig,segiteni amit tudok,vagy csak fogni a kezét.
Igazából csak nyugtatni tudtam.
Végig a fejénél voltam,maradtam akkor is amikor áttolták a műtőbe.Amikor kivették a fiunk,én kaptam kézbe egyből,elvágtam a magzatzsinórt is.Amíg varrták a feleségem,én mehettem a kicsivel fürödni és öltözni,csinálhattam fényképeket.
És nem ábrándultam ki,mert láttam vért (pedig ájulós vagyok),vagy mert láttam csatakosra izzadva,erőlködve.
Ugyanúgy szeretem,ugyanúgy kívánom.
És ha összejön a következő baba,ismét bemegyek a szülésre.
32/F
Negativitás:szörnyű volt,hogy nem tudtam segiteni,bár igazából az orvos se tudott,szugerálni nem volt elég a kicsit,hogy akarjon kijönni.
Második válaszoló voltam
Nem bánta meg.
Amikor még nem voltam terhes, és szóba került, azt mondta, hogy ő nem szeretne bejönni. A legjobb barátnőm terhes lett és a férje természetesnek vette, hogy benn lesz. Erre párom is mondta, hogy lehet, mégis bejönne. Benn volt végül és én nagyon örültem neki. Végig a fejemnél volt, csak akkor küdltem "előre" amikor azt mondták, hogy látják a kislányunk fejét, hogy tényleg látják-e vajon, vagy csak bíztatni akarnak :-). Amire visszaért a fejemhez, már kicsúszott a kicsi :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!