Nyáron szülő anyukák, ti miben fogtok hazamenni a kórházból?
Figyelt kérdés
Fogalmam nincs, hogy milyen ruhát vigyek magammal. Azon gondolkodom, talán valami kényelmes melegítő-térdnadrág lesz, meg egy póló. Vagy ti jobbat tudtok? Mi a lényeg ilyenkor, kényelmes legyen?2013. ápr. 18. 20:48
1/7 anonim válasza:
Én abban mentem haza, amiben be is mentem.
Szülés után nem ment le egyből a pocim, így simán jó volt rám a terhesnacim, meg egy tunika.
A lényeg a kényelem szerintem. Amiben jól érzed magad. Amúgy meg "tök mindegy".
Majd nyáron meglátod, akkor milyen idő lesz, lesz-e pocid, vagy sem, fáj itt vagy ott...
2/7 anonim válasza:
Amiben bementem, abban mentem haza!
Szülés után nem lesz egyből lapos hasad, kb . Akkora lesz, mint 6-7 hónapos terhesen.
Ha meleg lesz, én nyári ruhában megyek jövök.
3/7 anonim válasza:
Én is abban mentem haza tavaly nyáron, amiben bementem. Pamut térdnadrág, atléta, papucs.
5/7 anonim válasza:
Én is abban mentem haza, mint amiben bementem! Csak akkor már a terhesnadrág hatalmas volt!
6/7 anonim válasza:
Hú, mennyi haszontalan válasz. :D
Nekem kicsi pocim volt terhesen, úgyhogy a terhesnacim szülés után nagyjából még jó volt rám.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki pontozta le a válaszokat, mindenkinek nagyon hálás vagyok, nem én voltam!
egyedül a miniszoknyásat nem értem, de azért köszi! :D
2013. ápr. 19. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!