Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés közben hogy oldják...

Szülés közben hogy oldják meg, hogy a szülő ne pisiljen/kakiljon be?

Figyelt kérdés

2013. márc. 22. 14:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
70%
sehogy. Beöntés van, de ennek ellenére bármi megtörténhet, úgyhogy utána lepedőcsere.
2013. márc. 22. 14:28
 2/17 anonim ***** válasza:
79%
Sehogy az is olyan természetes mint a szülés.
 3/17 anonim ***** válasza:
64%
a kaki ellen adnak beöntést. a pisit nem tudom. remélhetőleg nem teli hólyaggal megy szülni.
 4/17 anonim ***** válasza:
77%
Sehogy. De ott te sem fogsz ezzel törődni! :)
2013. márc. 22. 14:29
 5/17 anonim ***** válasza:
79%
Én bekakiltam, bepisiltem, de még hánytam is. Senki nem szólt egy rossz szót sem.
2013. márc. 22. 14:30
 6/17 anonim ***** válasza:
79%

Sehogy, akkor aminek ki kell jönnie kijön és teljesen természetes.

Èn elsö lányom szülésbeindulásakor nagy hasmenésem lett, kijött minden belölem, még is a kinyomás közben egy aprócskát bement kaka. Egyböl a bába cserélte alattam az eldobható papírt.

másodiknál meg mert keveset ittam kaptam rögtön infuziot a vajúdás alatt, mert nagyon fontos az elegendö folyadék a szüléshez. na ezt sikerült is kipisilnem mikor térdelve vajúdtam. a bába mondta hogy teljesen normális ennek így kellett történnie. és a szerecse az is voltl, hogy mikor varrtak így nem kellett katéter mert üres volt a holyagom.

amúgy nem érzetem hogy kellett volna kakilnom vagy pisilnem, csak a nyomásra jött.

2013. márc. 22. 14:30
 7/17 anonim ***** válasza:
71%

Amikor én szültem, nem kaptam beöntést, nem akartam.

Amúgy, van aki beöntés ellenére bekakil. ÉS akkor mi van? Egy szülésznőnek ez nem nagy dolog. Előfordul, és ennyi. Nem kell szégyellni. Kicserélik a lepedőt, és más nem történik.

2013. márc. 22. 14:32
 8/17 anonim ***** válasza:
80%
Én vajúdásnál rápisiltem a labdára. Mondtam a szülésznőnek, hogy pisilnem kell. 5 másodperc alatt elém rakott egy kacsát, hogy pisiljek bele. Mondtam köszi már nem kell.. :) Nem szólt semmit. Kitolásnál bekakiltam. Mondogattam, hogy jaj elnézést, ne haragudjanak, stb.. :) Mondták, hogy ugyan már, ez teljesen természetes. És az is a jó, ha úgy nyomsz, mintha kakilnál. Ezt nagyon sokan nem tudják. Pontosan ugyanúgy kell nyomni, és akkor hamar kinn lesz!
2013. márc. 22. 14:34
 9/17 anonim ***** válasza:
34%

Rosszak vagyunk, hogy nem kértünk beöntést (aminek amúgy igazából egészségügyi szempontból nem sok haszna van, nincs nagyobb kockázata a fertőzésnek, ha nem kér az anya).

Illetve lehet ciki bepisilni, bekakilni. :) :)

2013. márc. 22. 14:42
 10/17 anonim ***** válasza:
48%

Konkrétan rákérdeztem a beöntésre. Nekem azt mondták, hogy ettem v ittam e 3-4 órával ezelőtt? Elmomndtam, hogy a mviz elfolyása előtt megettem egy zacskó chipset meg egy üveg üdítőt ittam. Azt mondta a szülésznő, hogy akkor nem szükséges. De ha mégis jönne valami semmi gond.

Nem volt se pisi, se kaksi....

2013. márc. 22. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!