Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Októberben szülő kismamák! TI...

Októberben szülő kismamák! TI mikor indultok el 1. sétátokra a picivel? Idén már nem viszitek ki?

Figyelt kérdés
2012. szept. 7. 11:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem októberi a lányom, és 2 hetesen már kivittük szélvédett helyre 10 percre (nem sétáltunk, csak tologattam a teraszon), utána pedig mindig kicsivel több időre mentünk ki. Nagyon szép, napsütéses idő volt 2 éve október végén. 6 hetesen már sétáltam vele, akkora már mondjuk jó hideg lett, de jól becsomagoltam és mentünk.

Én csak akkor féltettem, ha már nagyon hideg volt, ha szakadt az eső, ha iszonyatosan fújt a szél.

Nem kell nagyon sok időre menni, meg persze mérlegelsz majd, hogy milyen az időjárás, de azért ne üljetek a lakásban hónapokig. :)

2012. szept. 7. 11:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha idén nem vinném ki akkor a jövő éve elején sem,mert ugyan olyan hideg van! Tehát kb 5hónaposan először! De ennek így semmi értelme.

Szerinted az őszi/téli babákat nem kell levegőztetni?! Mindegy mikor születik,csak az időjárásnak megfelelően fel kell öltöztetni!!!

Általában 2-3hetesen már ki lehet vinni pár percre,ahogy nő a baba lehet növelni az időt is!

2012. szept. 7. 11:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Okt. elejére vagyok kiírva, és engem is nagyon foglalkoztat a kérdés! Egyértelmű, hogy kiviszem, annyi a kérdés, hogy mikortól, mennyi időre lehet és azt sem szeretném, hogy azonnal egy hónaposan megfázzon! Első baba, szerintem nem gáz, hogy ilyenen aggódunk!
2012. szept. 7. 13:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Be ne zárd egész 2012-re azt a babát!!!!

1-2 hetesen már nyugodtan kiviheted és vidd is, muszáj neki a friss levegő!!!

Nekem őszi/téli gyerekeim vannak (kettő), mindkettő sétált már pár naposan. Most októberben fogok szülni újra, ő is sétálni fog minél előbb (főleg, hogy a nagytesót hordani kell oviba). Semmi baja nem lesz, fel kell öltöztetni!

Októberben amúgy sincs még olyan zimankó, mint mondjuk januárban.

2012. szept. 7. 13:55
 5/6 anonim ***** válasza:

és a védőnőhöz meg orvoshoz hogy viszed majd el, ha ne adj isten beteg lesz?

muszáj kivinni őket szépen fokozatosan. igaz nekem csak március elején fog megszületni a Pici, meg első baba is, de levegőzni kell neki :)

2012. szept. 7. 15:02
 6/6 sumergo ***** válasza:

október 28-án született a lányom . 5 naposan kint volt, mert szépen sütött a nap, a szél sem fújt. Jól beöltöztettem, és kivittem az ajtó elé 5 percre. Olyan 8-9 fok volt, de az ajtó előtt megszorul a nap, ott kicsivel melegebb is lehetett. Ha jó idő van, lehet szépen kiszoktatni, semmi baja nem lesz. Később úgy megszokta, hogy délután kint alszik, hogy hordta a szél a havat, akkor is ki kellett vinnem, mert nem volt hajlandó bent elaludni. (csak a garázsba vittük le, és kinyitottuk a kaput, hogy bejöjjön a friss levegő) :-)

Sétálni később vittem, sőt, sokszor nem vittem, csak kitettem szélvédett helyre, mert télen, és késő ősszel nagyon hidegen tud fújni a szél, sokszor szemerkél az eső stb. . Úgyhogy nagyban időjárásfüggő ez is! :-)

Könnyű szülést!!! :-)

2012. szept. 8. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!