Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Októberben szülő kismamik!...

Októberben szülő kismamik! Mikorra vagytok kiirva és hol szültök? Mennyire izgultok hogy tellenek a napok? Meséljetek!

Figyelt kérdés
Mi 13-án vgauynk kiirva de nagyon szeretném ha hamarabb jönne. Imádom ezt az állapotot de az éjszakák már egy kicsit nehezek. Felébredek a forgásokra, fájni is szokott... Ti hogy vagytok? Hogy birjátok?
2010. szept. 30. 13:28
1 2
 1/18 nacebee ***** válasza:

én 21re vagyok kiírva,de már én is nagyon várom.attól eltekintve,h a zoknimat felhúzni nehézkes szeretem és nem is tudom elképzelni milyen fura lesz ha nem lesz ez a nagy pocak.nekem az elalvással van a gond mert sehogy se jó,aztán a pisilések éjszaka!szinte percre pontosan ugyanakkor mindig!annyira a szülésre nem készülök úgy hogy mindenféle légzőgyakorlatokat és hasonlókat bújnék egész nap,mert ember tervez,isten végez!a kelengye majdnem teljes,szombaton meglesz a babakocsi és a hordozó és onnantól nyugodt leszek.

gyors szülést!!!

2010. szept. 30. 13:36
 2/18 A kérdező kommentje:

Neked is gyors szülést!!

DE HOL SZÜLSZ???

2010. szept. 30. 13:39
 3/18 csill79 ***** válasza:

Sziasztok.

Én október 24.-re vagyok kiírva és az Uzsokiban fogok szülni.Már kezdek izgulni,főleg mióta tudom,hogy a dokim nem nagyon híve az EDA-nak,meg állítólag a kórház sem. Én ezt nem tudtam.Nem biztos,hogy kérném,de örülnék,ha kérhetném,ha úgy alakul.

Amúgy meg élvezem a terhességet,bár már fáradok és jó nagyokat rugdal a kis drága,néha már fáj:)

Ja és 4kg körülire tippelik a születési súlyát,pedig lány.

Ti hol szültök?EDA?

2010. szept. 30. 14:23
 4/18 anonim ***** válasza:
Én 31re vagyok kiírva és progis császim lesz csak még nem tudom mikor:-)Nst-re már járok,nagyon várom már a babámat!Néha már sehogysem jó,se feküdni,se menni,de kitartunk:-D
2010. szept. 30. 14:51
 5/18 anonim ***** válasza:

Én 37 hetes vagyok, 22-re vagyok kiírva, második baba (első baba 21 hós).

Nekem is fáj a csípőm, ahogy forgok ide-oda. Volt már hogy ülve aludtam, de szerencsére nem sokszor.

Egyébként jól vagyok.

Babakelengye teljes, gyerekszoba kész, ruhák kimosva, kivasalva, kórházi csomag kész.

Már mennék szülni nagyon, de biztos van még 2 hetem hátra (az első lányomat 39.héten szültem).

Tegnap voltam uh-n, 2,5 kilósra tippelték, kíváncsi vagyok, mekkora lesz a végére.

Bp János kórházban fogok szülni.

Minden jót nektek!! Kitartás :)

2010. szept. 30. 16:15
 6/18 anonim ***** válasza:
És Te hol szülsz????? :) Én Október 7.-re vagyok kiírva és Debrecenben a klinikán fogok szülni. Nagyon jól viseltem a terhességet, nem volt semmi baj. Mostanában ébredtem fel egyszer kétszer, hogy légszomjam van és a gyomrom a torkomban van. Most kezdek már kicsit izgulni, de nem a szülés miatt, hiszen bent nem maradhat, hanem attól hogy akármikor jöhet mostmár...
2010. szept. 30. 17:25
 7/18 anonim válasza:
Sziasztok! Okt. 20-ra vagyok kiírva és Debrecen Kenézybe fogok szülni. Ez a 2.terhességem, a kisfiam 23 hónapos. Nektek vannak jósló fajásaitok? Nekem már egy hete van esténként, és 4napja a hasam is leszállt. Könnyű szülést kívánok...!
2010. szept. 30. 18:33
 8/18 anonim ***** válasza:
14:23-as, te kinél szülsz az Uzsokiban? Én ott szültem, és Edá-val, bár elég nehéz volt megkapnom, mert az én dokim sem híve neki.
2010. szept. 30. 20:21
 9/18 csill79 ***** válasza:
Dr.Lajis Timeánál.Van róla infód?Köszi.
2010. szept. 30. 20:38
 10/18 nacebee ***** válasza:
első vagyok,én marcaliban fogok szülni és nekem 2 hete tippelték 3kg-ra a kislányomat.nagy is a pocak!kérdező te hol szülsz?
2010. okt. 1. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!