Októberben szülő kismamik! Mikorra vagytok kiirva és hol szültök? Mennyire izgultok hogy tellenek a napok? Meséljetek!
én 21re vagyok kiírva,de már én is nagyon várom.attól eltekintve,h a zoknimat felhúzni nehézkes szeretem és nem is tudom elképzelni milyen fura lesz ha nem lesz ez a nagy pocak.nekem az elalvással van a gond mert sehogy se jó,aztán a pisilések éjszaka!szinte percre pontosan ugyanakkor mindig!annyira a szülésre nem készülök úgy hogy mindenféle légzőgyakorlatokat és hasonlókat bújnék egész nap,mert ember tervez,isten végez!a kelengye majdnem teljes,szombaton meglesz a babakocsi és a hordozó és onnantól nyugodt leszek.
gyors szülést!!!
Neked is gyors szülést!!
DE HOL SZÜLSZ???
Sziasztok.
Én október 24.-re vagyok kiírva és az Uzsokiban fogok szülni.Már kezdek izgulni,főleg mióta tudom,hogy a dokim nem nagyon híve az EDA-nak,meg állítólag a kórház sem. Én ezt nem tudtam.Nem biztos,hogy kérném,de örülnék,ha kérhetném,ha úgy alakul.
Amúgy meg élvezem a terhességet,bár már fáradok és jó nagyokat rugdal a kis drága,néha már fáj:)
Ja és 4kg körülire tippelik a születési súlyát,pedig lány.
Ti hol szültök?EDA?
Én 37 hetes vagyok, 22-re vagyok kiírva, második baba (első baba 21 hós).
Nekem is fáj a csípőm, ahogy forgok ide-oda. Volt már hogy ülve aludtam, de szerencsére nem sokszor.
Egyébként jól vagyok.
Babakelengye teljes, gyerekszoba kész, ruhák kimosva, kivasalva, kórházi csomag kész.
Már mennék szülni nagyon, de biztos van még 2 hetem hátra (az első lányomat 39.héten szültem).
Tegnap voltam uh-n, 2,5 kilósra tippelték, kíváncsi vagyok, mekkora lesz a végére.
Bp János kórházban fogok szülni.
Minden jót nektek!! Kitartás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!