Októberben szülő kismamik! Mikorra vagytok kiirva és hol szültök? Mennyire izgultok hogy tellenek a napok? Meséljetek!
Nahh bocsi csajok, csak tegnap SZTK-ás nap volt:S!
Szent Istvánba szülünk majd.
Látom mindenhonnan vaguynk:) Tegnap doki ugy megvizsgált, hogy elkezdtem barnázni ugyhogy szerintem lassan meglesz a béby:)!
Mindenkinek könnyű szülést, és kitartást nekünk:)!!
Sziasztok! Én mára vagyok kiírva, és Szolnokon fogok szülni. De nem akar még a kisasszony megszületni. Pedig már nagyon várjuk mi is.
Kitartás mindenkinek és könnyű szülést kívánok!
Október 25-re vagyunk kiírva, Orosházán fogok szülni. Én már nagyon izgulok és várom is egyben. Hatalmas pocakom van,estére már nagyon el szoktam fáradni. Ma 2x is rosszul voltam, valahogy nem jól feküdt a Picikém. Szerencsére már megvan a kelengye, néhány dolgot kell még elpakolni, de minden lényeges dolog már a helyén van.
Egyáltalán nem bánnám, ha hamarabb jönne a kis Drágám, nehezen és lassan telnek a napok.
Könnyű szülést Mindenkinek!
Békéscsabán fogok szülni.
Október 25-re vagyok kiírva, de szeretnék hamarabb szülni.
Orosházán szülő kismama te hogy állsz, még egyben??
orosházi kismama vagyok.
Köszi kérdésed, még egyben vagyunk.Első baba lesz, ugyhogy kicsit izgulok hogy felismerem-e majd ha menni kell a kórházba. Bár ma már azt hittem indulni kell, de csak jóslók voltak. A derekam borzalmasan fáj, és a pocakom is nagyon keményedik ma. Kedden voltam CTG-n, kb 3 percenként mutatott fájást:-D Lehet hogy a következő CTG-re már nem kell mennem:-)
Te hogy vagy? Fájások? Hanyadik baba?
Békéscsabán szülő km vagyok
Huh, te már lehet túl is vagy rajta. Nekem tegnap még semmit nem mutatott a CTG. Most bízok benne, h leghamarabb csak vasárnap du-án kell indulni (akkor lesz a kisfiam 2. szülinapja). Jóslók? Hmm, nincsenek. Azért még van időm 25-ig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!