Harmadszorra, ill. többedszerre szülő anyukák, melyik volt a legkönnyebb szülés?
Én úgy tudom a második a legkönnyebb és onnan megint nehezedik. Nekem bejött az első viszonylag hosszú volt, nagyon kimerítő este 12 kor indult és ugye addig se aludtam azután se és még a rá következő napon se tudtam , mert akkor meg nem hagytak a hormonok.
A második délután indult 3 óra alatt "lezavartuk" nyugodtan aludtam éjjel stb.:)
A harmadik meg szintén kicsit hosszabb volt, a kitolási szak is kicsit elhúzódott utána is vhogy sokkal kimerültebb voltam (ja meg a gátmetszésem fájt iszonyat módon hetekig).
Nekem az első :mensi szerű görcsökkel 3 ujjnyira kitágultam, aztán leállt, így burokrepesztés, jöttek az egypercesek, és kereken két óra múlva meglett a kisfiam.
A második hét évvel később, három napig voltak kisebb, nagyobb fájásaim, mire egy reggel rögtön 3 percesekkel már meg se tudtam mozdulni ez olyan 5 órakor volt ês 10.15- re lett meg a kicsi fiam. Sokkal tovább vajúdtam, és jobban is fájt. Remélem most a harmadik gyorsabb lesz.
1. szülés: 3 óra alattmeglett a lányom, az első derékfájástól számolva.
2. szülés: kisfiam tavaly előtt született. Éjjel 1-kor elfolyt a magzatvíz, egyből 2 perces fájások. 2-re a kórházban voltunk, 2-30-kor meglett a kisfiam. Vagyis másfél óra alatt meglett.
3. szülés: 1 hónapja születtek ikerlányaim. Este 5-45-kor elfolyt a magzatvizem, 2 perces fájások, 6-ra itt volt a mentő, 6-15-re a kórházban voltunk, és 6-30-kor meglettek az ikreim természetes úton. Szóval ez 45 perc volt.
Ha azt vesszük, nekem a szülési idő feleződött minden alkalommal. Mondta, hogy ha lenne mége gy, azt meg utánam dobnák, hogy elhagytam...:)
Ez vicces volt! :-)
Eddig nekem a könnyebbedés volt, most szülök pár hét múlva harmadikat, majd beszámolok. Nem bánnám, ha olyan lenne, mint a második. Ő alig több mint 2 óra alatt bújt ki. Az elsővel 15 óra vajúdás, beleértve az éjszakát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!