A 36. héttől már össze kell készíteni a kórházi csomagot a szülő szobára? Általában hányadik hétben kezdődik a szülés?
Nekem már most össze van szedve a szekrényben egy polcon. Csak az utazóba kellene beledobálni. Én így vagyok nyugodt, szeretem ha minden kész, inkább idő előtt, mint után.
30hetes
Elsőnél 36-37.héten raktam össze a csomagot. Utólag belegondolva elég későn volt, meg kellett volna tenni hamarabb, nehogy kapkodás legyen esetleg egy koraibb szülés miatt.
Másodiknál már a 32-33.héten összeraktam, a tetejére pedig egy listát, hogy mi hiányzik még: fogkefém, töltők, ilyesmik.
Nálam is hamar össze volt téve a kh csomag. Az első csemeténél igaz csak 35.héten lett teljes a pakk, de nem nagyon lóthattam, feküdnöm kellett, na erre nem számoltam pl. 38.hétre született.
A második kicsivel 30hetesen(okulva a tesóból) minden cakkban volt, szekrény tetején a tatyóban. Aztán ahogy teltek a hetek, a szülőszobás cuccom lekerült a kézi táskába(1hálóing 1papucs 1tusfürdő 1törcsi 1bugyi 1betét) ha esetleg csavargás közben kéne beviharzani a khba... 41.hétre jött a bébi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!