Vajudas alatt kepes egy szülö nö sajat maganak a homeopatiat adagolni, figyelni az eltellt idöt, esetleg belenezni a homeopatias szerekröl elöre elökeszitett papirra? (Homeopatiahoz ertö szemely segitsege nelkül)
A vajudas alatt nagyreszt egyedül vannak itt a nök, kiveve, ha a tars/ferj is eppen ott van, de ö nem ert hozza, ill. kerdes, meddig van ott. (Nagyobb gyerekünk is van + nem tervezi egy ejszakan at.)
A nem fogadott vedönö, aki eppen akkor szolgalatban lesz, ugy tudom, csak a vegen jön be az orvossal együtt, orvos csak a kitolasi szakaszban.
védőnő? akartad írni szülésznő.
ameddig akar addig lesz ott a férjed,egy kísérő bent lehet végig.
a homeopátiáról nem tudok,esetleg annyit hogy én mikor vajúdtam sétálgattam egy szintén szülő kismamával és ő magának adagolt vmi áramot,ilyen mint a vérnyomásmérő volt a karján és elektródák is,azzal vezette be az "érzéstelenítést a hátába hogy csökkentse a fájdalmát,azt mondta használt..
néha benéz a doki is a szülésznő is,hiszen rád néznek mennyit tágultál,NST,CTG rendben van-e.
egyébként a doki amikor át kell feküdni az ágyra ahol szülni kell konkrétan akkor jön be a doki igen,de a szülésznő előtte már veled van segít átmászni,ilyesmi,majd az őrzőben is segít kimenni wc,re zuhanyozni,babát mellre tenni ilyesmi.
és amikor felmész a szülőszobára át kell öltözni egyből,mert már feküdni kell fel az ágyra vizsgálatra,könnyebben megy ha átöltözöl,de ezt úgyis elfogják mondani,bugyit melltartót is le kell venni,csak a ruha van rajtad.
bár annyira nem kell részletezem hiszen nem első gyerek amint írtad :)
Tens keszülek lehetett, amit a masik kismama hasznalt. Azt hittem eddig, nem biztos, hogy jo a babanak (?), (vagy csak terhesseg alatt nem javasolt?), de majd utananezek.
Elsö babamat csak csaszarral vallaltak a korhazban, amit elöre tudtam, igy akkor a normal szülesre nem is keszültem, igy örülök minden reszletnek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!