Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » EDA-val szülő anyukák! A...

EDA-val szülő anyukák! A kitolási szakaszt hogy éltétek meg, milyen volt?

Figyelt kérdés
Elvileg nehezíti a kitolási szakaszt. Gondolom kevésbé éreztétek a fájdalmat EDA-val, de a kitolásnál gondolom már mindent lehet érezni. Ez így hirtelen nem túl fájdalmas? Bocsánat az értetlenkedésemért csak próbálom felmérni, hogy így milyen lenne szülni.
2013. máj. 3. 20:54
1 2
 1/12 gabszem ***** válasza:
Én nem kaptam fájdalomcsillapítást. De mindegy is mert a kitolásnál már nem érzel fájdalmat, vagy legalábbis én ott már nem éreztem...
2013. máj. 3. 21:32
 2/12 anonim ***** válasza:
Szinte minden nő azt mondja hogy a kitolásra már megszünik a fájdalom. Maga a tágulás fáj és amire nyomnod kell már ki vagy tágulva.
2013. máj. 3. 21:50
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos az EDA elmulasztotta a fájásaimat, így csak nyomtam amikor mondták. Nagyon sokáig tartott és mivel nem tudtam pontosan, hogy mikor kell nyomni, már úgy volt, hogy vákuumot kell alkalmazni, de nem hagytam és a következőre kinyomtam. Nagyon nehéz volt így fájások nélkül.
2013. máj. 3. 22:08
 4/12 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom nehezíti-e de 20 perc alatt kint volt a 3800 grammos fiam (első baba). Még valamennyire hatott az eda alatta, de azért éreztem a tolókat, és hát az "utómunkáknál" külön jól jött hogy fájdalmat nem éreztem sem a méh kitisztításánál sem varrásnál.
2013. máj. 3. 22:13
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem is elmúlasztotta a tolókat, és vákuum lett a vége, de a vége tényleg nem fájt. Szerintem addigra az ember már valahogy amúgy is kikapcsol vagy elzsibbad. De a varráshoz tényleg jól jött.
2013. máj. 3. 22:26
 6/12 anonim ***** válasza:
En a fajasokat ereztem, de ahogy kijon a baba, azt nem. Jol jott a varrasnal.
2013. máj. 3. 22:48
 7/12 anonim ***** válasza:
Nagyon meg voltam elégedve vele a tolófájásokat egy kicsit éreztem de ha volt olyan,hogy nem akkor a doki mondta,hogy jön a fájás és nyomjak,igaz ez csak vagy kétszer volt és a varrásnál nagyon jól jött.Nem bánom,hogy ezt választottam.Első szülésem volt.
2013. máj. 3. 23:33
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Így utólag, hogy érzitek jobb volt fájdalomcsillapítással annak ellenére, hogy nehezíti a kitolási szakaszt?

Aki szült fájdalomcsillapítással és anélkül is leírná, hogy melyiknek mi volt az előnye illetve hátránya?:)

2013. máj. 4. 21:29
 9/12 anonim ***** válasza:
52%
Én nagyon vákuum ellenes vagyok, ezért ha (!emiatt!) használni kellett volna, biztos, hogy soha nem bocsátom meg magamnak, hogy a saját kényelmem érdekében EDA-t kértem. De amúgy meg nagyon sokat segített a vajúdás alatt. Ezért megérte. Amikor EDA nélkül szültem, majd megpusztultam, de nekem nagyon alacsony a fájdalom küszöböm. De a kitolás nem volt vészes, olyankor már nem számít semmi, nem is igazán fájt. El tudod képzelni azt az adrenalint, amikor percekre vagy attól, hogy meglásd a babádat? Hát felülmúlhatatlan! :)
2013. máj. 4. 21:33
 10/12 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdezo!Edat kaptam nagyon jo volt az elején!férjemmel még viccelodtunk is... a fájásokat apszolut nem éreztem...Kitolási szakasznál eda hatás elmult...Brutális volt,iszonyu fájjásaim voltak a babikámat ugy nyomták ki belolem....Konnyu Szulést kivánok neked!!!Legjobbakat! :)
2013. máj. 4. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!