Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » EDA-val szülő anyukák! A...

EDA-val szülő anyukák! A kitolási szakaszt hogy éltétek meg, milyen volt?

Figyelt kérdés
Elvileg nehezíti a kitolási szakaszt. Gondolom kevésbé éreztétek a fájdalmat EDA-val, de a kitolásnál gondolom már mindent lehet érezni. Ez így hirtelen nem túl fájdalmas? Bocsánat az értetlenkedésemért csak próbálom felmérni, hogy így milyen lenne szülni.
2013. máj. 3. 20:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
10 vagyok.... jah 3800g 1 babám :)
2013. máj. 4. 22:12
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem ugy magyaraztak, hogy egy jol bekotott EDAnal a gorcsoket erzed, de nem faj. Viszont a hatasa elmulik bizonyos ido utan es akkor ujabb adagot kapsz. Es elore nem tudni, mikor erkezik el a kitolasi szakasz, marad-e meg belole vagy mar nem. Az biztos, hogy ujabb adagot akkor mar nem kapsz mert erezned kell a gorcsoket a kitolashoz.

En ket napja szultem, nekem eletmento volt az EDA, hogy adott par ora "konnyebb" vajudast. A 40 perces kitolasi szakaszra mar teljesen elmult a hatasa, de akkor mar tenyleg nem a gorcsok fajnak, hanem ahogy a baba feje feszit szet alul. Rettenetesen fajt, de abban az onkivuleti allapotban valahogy megis tudod csinalni amit mondanak es nyomsz teljes erobol. Nem is emlekszem, hogyan voltam kepes nyomni, de egyszeruen jott. Bar azert meg mindig emlekszem arra a fajdalomra... Ennek ellenere meg egyszer ugyanigy siman szulnek!

2013. máj. 10. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!