IR-es kismamik, a szülőszobán hogy és mit ehettetek/ihattatok?
Figyelt kérdés
160g szénhidrát diétát tartok, szigorúan betartom. 3 óránként enni kell, ugyebár. A szülőszobán vajúdáskor ti mit ettetek/ittatok, hogy ne legyetek rosszul?2013. szept. 16. 14:19
1/6 anonim válasza:
Nekem semmit nem engedtek, se enni, se inni nem szabadott. Éjfélkor kerültem be a szülőszobára, és délután 3-kor született meg a kisfiam. Csak ez után ehettem.
2/6 A kérdező kommentje:
Te jó ég, ez rengeteg idő! Hogyhogy nem lettél rosszul?? Nekem ha már késik egy étkezés, hányingerem van és szédülök, ez nem játék, hogy egész nap nem eszünk!
2013. szept. 18. 15:16
3/6 anonim válasza:
őszintén szólva sok minden cikázott az agyamban, de speciel a kaja egész biztos nem :)))) pedig nagyon hosszú szülés volt. Nekem terhességi diabéteszem lett az IR-ből, már 13 hetesen 9-es volt a cukrom, végigdiétáztam. A szülés alatt kaptam infúzióban, ami kell, szóval emiatt sem voltam éhes :)
4/6 anonim válasza:
Nem lettem rosszul, mert akkor éppen egyáltalán nem voltam éhes, inkább hányingerem volt. A fájdalmak közepette egyszer sem jutott eszembe a kaja, ettől nem voltam rosszul. Ki lehet bírni.
Nem ehetsz, mert ha véletlen császár lesz........:(
5/6 A kérdező kommentje:
Igen, én is tudom, hogy az esetleges császár miatt nem engedik, de a dokim annyit mondott, hogy "picit szabad". Nem tudom pontosan mit takar, majd még rákérdezek, csak kíváncsi voltam mások tapasztalataira. SZóval infúzióban kaptál valamit, gondolom legalább folyadékot. Annyira a lelkemre van kötve a diéta, ezért furcsállom, hogy pont amikor a legtöbb energiára van szükség, akkor nem ehetünk...
2013. szept. 18. 21:43
6/6 anonim válasza:
én infúzióban csak oxitocint kaptam :(((
Bennt volt a férjem is, annyit engedtek meg, hogy nedves gézlappal törölgethette a szám. Na persze ki is szopogattam benne ami volt, mert nem volt már levegőm se, torkom kiszáradva. Egy nagy pohár víz jól esett volna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!