Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hányan szoktak bent lenni a...

Hányan szoktak bent lenni a szülőszobán? Nem bírom a tömeget.

Figyelt kérdés
2013. jún. 3. 21:18
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
85%
Tömeg nem lesz. Te, a szülésznő meg az orvos, meg ha megy veled valaki akkor az. (az orvos sem végig csak akkor amikor szükség van rá)
2013. jún. 3. 21:22
 2/24 Kerria ***** válasza:
85%

Nálam:

- főorvos

- fogadott orvos

- ügyeletes szülésznő

- ápolónő

- vége felé a neonatológus

- férjem

Komplikált szülésem volt, de ez volt a maximális létszám, ennél többen nem voltak bent egyszerre. Még az elején több orvos is jött, az eredmények megvitatása végett....

Maximálisan megértelek, én is ilyen vagyok. Akkor a vajúdás és a szülés végett megmondom őszintén fel sem tűnt!

2013. jún. 3. 21:22
 3/24 anonim ***** válasza:
Nekem császárom volt de meg se tudtam számolni hányan voltak. Mondjuk eléggé sokkot is kaptam hirtelen mert nemh császárra nem számítottam de még a szülés is korainak számított. Mikor adták be az érzéstelenítőt és össze kellett görnyednem és felpillantottam körbeálltak pont mint a kirakati babát. Nagyon rossz volt. :( Nem volt elég h meg voltam ijedve totál de még néztek is egy csomóan. Sok volt a tanuló.
2013. jún. 3. 21:23
 4/24 anonim ***** válasza:
92%
Én 3 hete szültem és nálam 10 tanuló volt bent, a szülésznő, a doki és a férjem:) Voltak egypáran.
2013. jún. 3. 21:24
 5/24 anonim ***** válasza:
86%
De ha te nem akarod, akkor nem kell hogy a tanulok ott legyenek!
2013. jún. 3. 21:27
 6/24 anonim ***** válasza:
93%

:D Na akkor ne szülj olyan kórházban, ahol oktatás is folyik! (vagyis sehol...)

amikor én szültem a 2. babót, a kitolás vége felé felnéztem a szülésznőre és megrökönyödve láttam, hogy vagy 15-en moziznak a kijáratnál!!!!!! Aznap volt gyakorlati nap a szülésznő gyakornokoknak....

2013. jún. 3. 21:28
 7/24 anonim ***** válasza:
92%
az is biztos hogy engem ugyan meg nem kérdezett senki sem, hogy lehetnek-e tanulók bent vagy sem! Szerintem senkitől sem kérdezik meg.
2013. jún. 3. 21:29
 8/24 anonim ***** válasza:
30%

Hát tőlem megkérdezték. Sőt, amikor én voltam tanuló és be akartam menni, akkor előttem megkérdezték a kismamát!

Legutóbb meg például fogászaton voltam (na jó más helyzet mint a szülés)de tőlem ott is megkérdezték, hogy bejöhetnek-e tanulók. Sőt alá kellett írnom egy papírt, hogy nem bánom, ha tanulók is vizsgálnak. Ezt kötelességük (lenne) megkérdezni!

2013. jún. 3. 21:57
 9/24 anonim ***** válasza:
38%
Egyébként, ha tőlem nem kérdeznék meg (és papírt sem írtam alá semmi ilyesmiről), akkor úgy kizavarnám őket mint a huzat! (Feltéve, ha egyáltalán még magamnál vagyok...)
2013. jún. 3. 21:58
 10/24 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ahol én szültem oktatókórház. Amikor aláírtam a felvételi lapot, azzal beleegyeztem abba is, hogy bent legyenek a tanulók, ezt el is mondták amikor felvettek. Bár mákom volt, mert az egyik júliusi, a másik meg szeptember elején született, akkor nem voltak.
2013. jún. 3. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!