Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hányan szoktak bent lenni a...

Hányan szoktak bent lenni a szülőszobán? Nem bírom a tömeget.

Figyelt kérdés
2013. jún. 3. 21:18
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nálam is benn voltak vagy 15-en. Ősztintén szólva annyira fájt, hogy fel sem fogtam mi történik. Akár a saját kivégzésemet is aláírtam volna. A szülőszobán meg már végképp nem érdekelt, hogy ki van ott. Viszont utána a folyosón mindig összesúgtak a hátam mögött a kis tanulók. Ők biztos többre emlékeznek, mint én. Viszont visszakerültem egy hét múlva. A doki meg sem kérdezte, hogy csinálhatja-e nekem a tanulója a vizsgálatot. Én voltam neki az első. De közben nekem óriási fájdalmaim és vérzésem volt. Ez meg konkrétan nem talált belém az ujjával, és rohadt nagy fájdalmat okozott. De legalább maradtunk volna annyiban, hogy bocsi, kezdő vagyok. De nem, kb 10percen át a bocsánatomért könyörgött, majd amikor összefutottunk a folyosón elpirult és elfordult. Egyidősek voltunk, de hát na...
2013. jún. 4. 13:28
 22/24 anonim ***** válasza:

Én nem azt írtam, hogy nem engedném meg semmilyen esetben, hanem azt hogy HA nem kérdeznek meg előtte és papírt sem írok alá, akkor kizavarnám őket, mert ehhez nincs joguk!

Nem értem miért pontoztatok le.

Egyébként hozzátettem azt is, hogy HA egyáltalán magamnál lennék, mert szülés közben ez a legkisebb problémája a nőnek, DE ki tudja, van akit akár akkor is zavarhat. Emberfüggő!

2013. jún. 4. 15:59
 23/24 anonim ***** válasza:

Mint egy focicsapat. :) A lányom lett a 11.! Kitolás közben csak azt vettem észre, hogy egyre többen vagyunk. Pont műszakváltás közeledett, így aki korábban érkezett munkába gondolta mozizik. Teljesen elvonta a figyelmemet ez a nyüzsgés. Állandóan rámszóltak, hogy csukjam be a szemem, de mindig csak azt figyeltem, hogy mit akar itt ez a sok ember. Már kezdtem azt hinni baj van. :)

A másodiknál csak a szülésznő, doki, férjem és egy csecsemősnővér volt bent. A kitoláskor vártam megint a tömeget, de jobb volt így "családiasan".

2013. jún. 4. 20:49
 24/24 anonim ***** válasza:

Az elsőnél fogalmam sincs hogy hányan voltak bent. Sokan! A köldökzsinór miatt megakadt a baba, de már nem lehetett császár, így végül vákuum lett. A létszám csak nőtt. A férjem mesélte el utólag, hogy ő már kezdett megijedni. Én már nagyon fáradt voltam és csak arra gondoltam, hogy szülessen már meg a baba és ne legyen semmi bajunk. Nem érdekelt a tömeg, de nem is nagyon vettem észre,

A másodiknál csak apa, doki és szülésznő. A baba pedig kint volt pár nyomásra. :-)

2013. jún. 5. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!