Ti hallottatok már olyant, hogy a szülésznők "forognak " a szülészeti osztályokon, hol a terhespathológián, hol a gyermekágyon, hol a szülőszobán dolgoznak?
Egyis ismerősöm szerintem csak hazudik ,hogy szülésznő,mert gyermekágyas osztályon dolgozik ,látták mások akik nemrég látogatóba mentek a klinikára.
A névjegytábláján az szerepelt,hogy szülésznő .Mikor rákérdeztem a dologra azt mondta ,hogy ők nem mindig szülőszobán dolgoznak,hanem terhespathológián,vagy gyermekágyas osztályon is ,ez szerintem nem így van ,én ilyenről még sosem hallottam ,szánalmas ahogy valaki így ahzudozik és még a névjegytábláján is az áll,hogy szülésznő,holott nem szülőszobán dolgozik.
Nekem egy nagyon jó ismerősöm szülésznő,de kb 2hónapja a terhespathologián dolgozik!Oda osztották be.
Szóval létezik ilyen.
10hkm
4 hetet voltam a terhesosztályon és ott is szülésznők voltak velünk, majd amikor szülni mentem, volt lent szülésznő, aki előtte az osztályon volt fent. A barátnőm szült pár hónappal később ugyan ott és mikor mentem látogatni, az én szülésznőm éppen lepedőt cserélt a csecsemősön. Miből gondolod, hogy ilyesmit "érdemes" hazudni?
Van egy ismerősöm, aki képzett szülésznő és mégis a csecsemő osztályon van, mert ott van hiány.
Igen ez sok helyen így van.
De mi ezzel a baj???csak en nem értem...?
A legtöbb kórházban így van. Ott dolgoznak, ahol a legnagyobb szükség van rájuk.
Egy szülésznőnek nem csak az a feladata, hogy szülést vezessen le. Foglalkoznia kell a terhesekkel és a gyermekágyasokkal is.
Az ismerősöd igazat mond. De téged beperelhet becsületsértésért, ha hazugnak nevezed.
Az itteni kórházban a gyermekágyas részlegen az összes nővér szülésznő.A szülőszobák ugyanazon emeleten vannak,így ha több szülés van akkor átruccannak segíteni.A nőgyógyászati osztályon is láttam már szülésznőket,oda voltak beosztva.
Nem értem én sem mi a probléma.Gondolom a névtáblát a kórházban "kapta" nem ő csinálta magának.Tehát szülésznő...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!