Hogy történik a beöntés? A szülőszobán adják és ki
kell sétálni a wc-re, vagy a wc-n kapja a kismama?
A szülőszobán kapod mindenképp.Ugyanis feküdni kell az ágyban.Egy kis csövet helyez a fenekedbe,aminek a végén egy langyos vízzel teli zacskó van,és azt engedi be.Ha megkaptad utána mehetsz is a wc-re.
2013. szept. 14. 13:29
Hát nekem a szülőszobán adták és onnan kellett visszapingvineznem hálóingben a saját szobánkig (mert a szülőszobai vécé foglalt volt), ahol a folyósón toporogtak a kispapák. Szerintem mielőtt beadják szólj a gondodról, az a biztos.
2013. szept. 14. 13:32
Ahol én szültem úgy volt, hogy volt egy külön vizsgáló fel felfektetett a nő a vizsgáló székre fel tettem a lábam be tette a csövet és ment a meleg víz be, alattam meg volt valami amibe mehetett.
2013. szept. 14. 13:33
kérdezd meg a kórházat-hogy van-e közvetlenül a beöntős helyiség mellett klotyi..nekem volt.egyébként óriási méretű betét is van-kérj addig olyat,mig kiérsz-nekem a burokrepesztésnél is adtak-meg szülés után-mikor átmentem a szobába-a vérzés miatt
2013. szept. 14. 14:15
5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Ezek szerint, ahány kórház, annyi szokás. Hát beszélek mindenképp a szülésznőmmel, csak múltkor totál kiment a fejemből, annyira lekötött az első nst. :-) Tényleg nem szeretnék senkinek gondot okozni azzal, hogy a szoba közepére odarakok egy csomagot. :-( Azt hiszem szégyenemben elsüllyednék, és nem hiszem, hogy utána tudnék "lazítani" a fájások alatt.
Itt a vizsgálóval szemben van a wc, 3 méter, de nem értem el odáig, a wc előtt kijött minden. Ilyen baromságot, mint ez a beöntés komolyan... Ráadásul semmi értelme nem volt, mert kitolásnál ugyanúgy jött a kaki. Persze senki nem szólt érte, de hát basszus... Miért nem tudnak már mindenhol kúpot adni, hogy ne úgy kelljen összeszorított seggel rohanni?
2013. szept. 14. 15:29
7/16 A kérdező kommentje:
És ki takarította fel? Mert gondolom pl. éjjel nincs is bent takarítónő. A szülésznő meg csak nem áll neki, van elég dolga. Mondjuk, amikor a férjemnek említettem, hogy ezen agyalok, ő annyit mondott, hogyha baleset lesz, hát majd gyorsan feltakarítja, ne idegeskedjek már hülyeségeken, bolhából csinálok elefántot, végülis azért lesz ő ott, hogy nekem segítsen, és így legalább lesz mit csinálnia, nem csak nézi, ahogy szenvedek. Hát mondom ezzel a hozzáállással lehet, hogy a fél emeletet kitakaríttatják vele, inkább ne hangoztassa. :-)
ahol én szültem, ott egy külön vizsgálóhelyiség volt az asztallal és rögtön mellette a wc. de nálam semmi eredménye sem volt.
nem akarod leírni a kórház nevét?
2013. szept. 14. 15:46
Én a MÁVban szultem. A beontest egy külön vizsgáló helyiségben kaptam, amihez közvetlenül tartozott egy wc és zuhanyozó. Kb. 5 lépést kellett tennem a wcig annyira pici volt ez a szoba. :-)
Egyébként nekem sem sikerült a beontest. Egyszerűen nem tudták belemonteni azt a mennyiségű vizet amit kellett volna... Szóval, a kitolasnal is jött... De egyáltalán nem volt kellemetlen, ciki. Egy szó nélkül, pillanatok alatt takaritotta el a szulesznom.
2013. szept. 14. 16:29
Fehérváron szültem, ott kúpot kaptam:)
2013. szept. 14. 18:48
Kapcsolódó kérdések: