Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy történik a beöntés? A...

Hogy történik a beöntés? A szülőszobán adják és ki kell sétálni a wc-re, vagy a wc-n kapja a kismama?

Figyelt kérdés
Sajnos székletinkotinenciával küzdök, így ha beöntés után még sétálnom kell a wc-re, biztos, hogy "baleset" fog történni, ami hatalmas szégyen lenne nekem. Sajnos ezt elfelejtettem megkérdezni a szülésznőmtől. Egyébként ha az első variáció a szokás, kérhetem, hogy mégse úgy csinálja? Nagyon félek, hogy nem fogok elérni a wc-ig. :-S
2013. szept. 14. 13:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nálunk külön helyiség volt a beöntésnek, mellette WC, zuhanyzó. A nagy betét jó ötlet, esetleg szerezz be magadnak, mert nem biztos hogy ehhez adnak (nagyon szűken mérik szülés után is).Vp
2013. szept. 14. 22:54
 12/16 anonim ***** válasza:
Szia! Ahol én szültem, ott úgy volt, hogy volt egy vizsgálószoba, ahol egy ágyra fel kellett feküdnöm és ott kaptam a beöntést, utána egyből mehettem wc-re, szerencsére 1 méterre volt csak.
2013. szept. 15. 00:48
 13/16 anonim ***** válasza:
Asszem inkább kihagyom ezt a szülés dolgot... vagy császárral... ott ugye nincs ilyen?
2013. szept. 19. 00:39
 14/16 anonim ***** válasza:
De, császárnál is van beöntés, hiszen pár órán át leleszel bénulva, és nem fogod érezni, hogy kakilni vagy pisilni kell, jön magától... Az sem jobb. :) De ez a legkevesebb ami érdekel majd ott, hidd el.
2013. szept. 19. 08:24
 15/16 anonim ***** válasza:
nekem nem volt beöntés egyik gyerek szülésénél sem. de szülés közben sem jött semmi nem odavaló dolog onnan.
2014. márc. 18. 05:17
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt beöntés szerencsére és nem is volt semmiféle baleset (programozott császárral szültem).
2020. okt. 6. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!