Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit csináljak a türelmetlenség...

Mit csináljak a türelmetlenséggel? 39+6 hetes kismama

Figyelt kérdés
Egyszerűen már lehet túl görcsösen szeretném, hogy a baba megszülessen, de már nem tudok aludni sem, ahogy a mellékelt ábra mutatja, most is fent vagyok. Körülöttem már mindenkinek megszületett a babája, tudom ez nem lóverseny, de akik velem egy időpontra voltak kiírva már babázhatnak. Tartok a szüléstől is, szeretnék túl lenni rajta, meg ez az idegőrlő várakozás, hogy napról napra semmi sem történik, körülöttem meg mindenkivel igen, ez kiborít. Anyukám azt mondja lazítsak, tudom, hogy ezt kéne, de hogy az Istenbe vonatkoztassak el ettől? Már elegem van... Első babuci, és már szeretném látni, legfőképp megszülni valahogy. Eddig nem igazán féltem a szüléstől, de most hogy ennyire megközelíthetetlen dolognak tűnik számomra egyre inkább tartok is tőle, hogy mi lesz... Nyugtatom magam, amennyire tudom, csak tényleg nagyon türelmetlen vagyok. :( Tudom ez az én hibám.
2013. szept. 13. 05:05
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja és szeretném elkerülni az indítást, mert ha nem jön a kiírt időpontra legkésőbb egy hét múlva indítanak. :( Annyira nem úgy képzeltem, hogy indítani kell, gondoltam itthon szépen vajúdok, majd bemegyek ha eljött az idő. Nem a kórházban "szenvedek" tizenórákat....
2013. szept. 13. 05:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Átérzem a helyzetedet, 40+2 napos vagyok, tegnapra voltam kiírva. Egy percet sem aludtam az éjjel...:P Én igyekszem higgadt maradni, és nem ráparázni, de nehéz, nekem is első babó lesz. A legjobban az idegesít, hogy mától minden nap be kell mennem a klinikára, a párom dolgozik, nem tud vinni, szóval ha nem tudok vadászni vkit aki elvisz, akkor vergődhetek be a reggeli csúcsban a belvárosban, busz, metró, villamos kombóval, úgy hogy már menni alig bírok...Szóval kitartást kedves kismama társam! Vígasztaljon, hogy nem vagy egyedül...:)
2013. szept. 13. 06:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Jahh és ha a héten nem születik meg az azért ciki, mert egész jövőhéten éjszakás a párom, remek lesz itthon egyedül tölteni az éjszakákat, úgy hogy tényleg bármelyik pillanatban történhet bármi...:S
2013. szept. 13. 06:39
 4/7 anonim ***** válasza:

Na igen, a szülés nem úgy van, ahogy elképzeljük. :D Én mindkettőt 41+0 ra szültem.

És élvezd ki ezeket a napokat kettesben a pároddal. :) Ilyen már sosem lesz, menjetek el vacsizni, sétálni, beszélgessetek , és pihenj. :)

2013. szept. 13. 07:22
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) 40+2 napos kismama, teljesen megértelek! Holnapra vagyok kiírva de szerintem semmi nem lesz, bár valószínű én sem fogok aludni egy szemhunyásnyit sem. Most hívtak, hogy a dokimnak be kellett mennie a kórházba, újabb kismamája szül, úgyhogy a mai vizsgálatomat nem a rendelőjében, hanem a kórházban végzik. Elvileg holnap is be kell mennem ctg-re a kórházba és onnantól kezdve minden nap nekem is. Kitartást kívánok Neked, remélem Te is hamarosan túl leszel a szülésen és láthatod a picid. És remélem én is.:)
2013. szept. 13. 08:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Detto ugyanígy voltam. Teljesen megértelek. 41+2-ön indították, mert a naccságos úr baromi jól érezte magát odabennt.. Egyáltalán nem volt semi fájás, a méhszájam 1 ujjniyra volt nyitva. Tehát egy nagy nulla volt az egész.. :P

Arra gondolj, hogy előbb utóbb úgy is kinnt lesz. Én olyanokra gondoltam (ami nevetséges, de azért kissé reménykeltő érzés volt) Pl. kimostam a zoknikat, s arra gondoltam, a következő zokni mosásnál,már nem leszek egybe. :) Kiszedtem a szemöldököm: a következő szemöldök szedésnél már nem lesz nagy hasam. :D Szóval ilyesmik... :P :D

2013. szept. 13. 12:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Vegyél egy jó könyvet, olvasd! Lehet, hogy a legizgibb résznél tartasz amikor beindul a szülés (milyen bosszantó, igaz?). Hosszú-hosszú hónapokig nem fogsz tudni aludni és olvasni, pihenni - használd ki az időt. (11 hós kisfiú anyukája, aki 2 hét múlva van kiírva szülni az öcsivel) - én vágyom egy könyvre és pihenésre - és persze imádom a fiaimat.
2013. szept. 13. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!