A szülőszobán lehet nálam telefon? Egyáltalán mi lehet nálam? És minek érdemes?
Figyelt kérdés
2013. szept. 12. 19:06
1/11 anonim válasza:
Lehet telozni persze:) Nálam telo, ásványviz volt csak meg az uram:)
2/11 anonim válasza:
minek telefon a szülőszobán?nálam a vajúdóba volt így mindig helyzetjelentést küldtem a férjemnek aki kint várt.nekem nem hagyták hogy igyak.a szülőszobába semmit nem vittem be még a gyűrűt is elkérték.mondjuk engem végül császároztak
3/11 A kérdező kommentje:
Gondoltam jó lesz figyelem elterelésnek 2 fájás között, de lehet hogy hülyeség...:P Még nem szültem...
2013. szept. 12. 19:24
4/11 anonim válasza:
Szülésznő, anyukám a férjem, telefon, ásványvíz, szőlőcukor, a telefonon sok nyugis vagy amilyen zenét szeretsz :)
5/11 anonim válasza:
Telefon mindenképp,én is így kommunikáltam a férjemmel a két fájás között :D Jó volt. Nekem nem engedték,hogy igyak,semmi más nem volt nálam.
6/11 anonim válasza:
Nálunk a szülőszoba a vajúdó is volt. Volt nálam telefon, de párom írogatott anyukáméknak, hogy éppen mi a helyzet velünk. Miután megszültem első dolgunk volt, hogy anyuékat felhívjuk.
7/11 anonim válasza:
Lehet bent telefon.
Én azon hallgattam zenét, majd azzal fotózott a férjem.
Vigyél be vizet, szőlőcukrot és valami csokit apukának :)
8/11 anonim válasza:
Nálunk is volt telefon. A párom még telefonált is, mert épp akkor hívott barátnőm, hogy mizujs. Meg telefonnal készültek a képek, mivel a fényképezőgépet elfelejtettük bevinni. Volt még víz, papírzsepi, de vihettem volna akár kaját is. Tulajdonképpen józan keretek között azt viszel, amit akarsz. Még zenét is hallgathatsz, ha az segít.
9/11 anonim válasza:
Én semmit nem vittem be.De ha legközelebb megyek akkor viszem a telefont legalább tudjam mennyi az idő :) (levették a szemüvegem és nem láttam az órát xD )
10/11 anonim válasza:
Persze hogy lehet, nem börtön. Vigyél be olyasmit, smi komfortosabbá teheti a szülésedet. Én a homeós bogyóimat vittem, muskotályzsálya illóolajat, gátmasszázshoz olajat, citromos ásványvizet és vajas croissant-t. Teló persze volt nálam, Twittereztem a tűkön ülő ismerősöknek egy ideig :) A dokim gyújtott mécsest, meg pàrologtatott valamiyen illóolajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!