Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kismamik! Nálatok apás szülés...

Kismamik! Nálatok apás szülés lesz?

Figyelt kérdés
Ha igen, nagyon kellett kérlelni a párotokat, vagy rögtön belement? Kort is irjatok.
2013. nov. 23. 11:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nálunk az lesz majd.Egyáltalán nem kellett kérlelni,ő akar bent lenni egészen végig.Azt mondta,ha én nem szeretném,megértené,és kint maradna,de szeretne részese lenni.Én meg nem bánom.26 éves vagyok,a férjem 31.
2013. nov. 23. 11:57
 2/16 anonim ***** válasza:
Apás szülés volt!A páromat amikor megkérdeztem ott szeretne e lenni azt mondta nem biztos hogy jó ötlet.A haverja megkérdezte őt hogy ugye bent lesz!?Mert ő is bement volt a gyermeke születésénél és hatalmas élmény volt.Azt mondta nagyon sajnálta volna ha ebből kimarad.Így hát úgy döntött hogy bent lesz.Nagyon örült a döntésének mert neki is nagy élmény volt.Semmi gusztustalan visszataszító dolgot nem látott.A fejemnél állt és biztatott.Amikor kicsusszant és a hasamra tették akkor nézett konkrétan oda és vágta el a zsinórt.Utána lefürdették felöltöztették és a kezébe adták.Többször megkérdeztem azóta hogy nem látott e olyat amit nem kellett volna.Arra gondolok amitől a kedve elment volna a későbbiekben tőlem.De mondta hogy nem!És ha szülnék ismét ott akarna lenni.
2013. nov. 23. 11:58
 3/16 anonim ***** válasza:
2.vagyok A korunkat nem írtam:Mindketten 41 évesek vagyunk,voltunk a szüléskor.
2013. nov. 23. 12:00
 4/16 anonim ***** válasza:

Szia.

Nálunk 6 éve amikor a Fiúnk született akkor is apás szülés volt, és Ő akarta. Én nem kérleltem, Ő már a legelején közölte, hogy bent szeretne lenni velem, mellettem.

Most januárba jön a Hugi és most is mellettem, velem lesz.:)

27/N, 32/F

2013. nov. 23. 12:00
 5/16 anonim ***** válasza:
Azt terveztük, első másodperctől mondta, hogy bent akar lenni, nem volt kérdéses. Az sajnos más tészta, hogy sürgősségi császár lett belőle.
2013. nov. 23. 12:05
 6/16 anonim ***** válasza:
rabiztam, bejött, jo volt, h velem volt a vajudaskor de császár lett.Most sokmindentol függ. .odaér e valaki vigyazni a nagyra, szulhetek e természetes en, stb...24 éves ek voltunk legutobb 26 leszünk most
2013. nov. 23. 12:52
 7/16 anonim ***** válasza:

En nagyon szerettem volna, hogy mellettem legyen, de pechemre baratom vegignezett egyet az Otthon szuletett babak c. musorbol, es akkor kozolte, hogy felejtsem el, o ezt biztos nem vallalja :(

20 eves vagyok, o 21.

2013. nov. 23. 13:02
 8/16 anonim ***** válasza:

Én mondtam, hogy nagyon szeretném ha bent lenne, de nem erőltetem, neki kell döntenie.

Azt mondja nem kérdés, ott akar lenni végig.

Pár alapszabály megbeszéltünk:

-Csak és kizárólag a fejemnél áll, oda nem néz. Nem fotóz szülés közben, pláne nem videóz. Ha kérem, kimegy. Ha ki akar menni kimehet. Nem tesz fel rólam infúziós véres, frissenszült fejes fotót, a kicsit teheti fel, de nem meztelenül. A szülés közben történő esetleges balesetekről,kényes dolgokról (kaki, esetleg kiabálás, félrebeszélés, vagy bármi más) nem beszélünk soha többet.

Szerintem a férjem végig ott lesz (márciusban szülök, 1. baba), az ismerősöktől gyűjtött tapasztalat az, hogy abban a pillanatban, bármit lát, hall az apa, nem fog eszébe jutni, hogy az ott egy szexuális örömforrás. csak a gyereke egészsége, és a párja fájdalma, kitartása, fogja lekötni. Ő is átszellemül és örök élmény marad.

Mire legközelebb intim együttlétre kerül sor, elmúlnak a sebek, elhomályosul a szülés negatív része, és úgy ki lesz éhezve, hogy eszébe sem fog jutni, mi történt odalent :D

2013. nov. 23. 13:02
 9/16 anonim ***** válasza:

Szerintem a döntést bízd rá a párodra és abban támogasd. Hisz nem tudod neked milyen szülésed lesz, előtte meddig fog elhúzódni a vajúdás és ezek mennyire viselik meg párodat.

Nekem szerencsém volt. Apás gyors és probléma mentes volt a szülésem. Bár úgy indultunk, hogy apa csak a vajúdásnál lesz bent.

2013. nov. 23. 13:05
 10/16 anonim ***** válasza:
Nálunk apás szülés lesz.Ö mondta magától,hogy bent szeretne lenni velem :) én 23 éves vagyok a férjem 31
2013. nov. 23. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!