Kismamik, ti is gyengélkedtek szülés után?
Figyelt kérdés
3 hónapja szültem,minden bajom van:szédülök ,hőhullámok,végtagjaim fájnak ,gyengeség jön rá,fülemben nyomás ,gerincem fáj,nyakcsigolya dettó.Mi történik velem?vérkép tökéletes ,ja és elfelejtettem a szememre homályos foltok szoktak jönni,szédülés fejmozgatásra intenzívebb.van még valaki ilyen panaszokkal?tudjam be a frontoknak?2013. márc. 12. 16:00
1/7 anonim válasza:
Vérnyomásod milyen? A labor okés, de sokminden más is lehet. Én felkeresném az orvosom. Lehetőleg a nődokit, aki tudja, mi történt veled.
2/7 anonim válasza:
Szia! Én is nagyon sokáig gyengélkedtem. Szédültem én is, de én nagyon de nagyon kivéreztem előtte. A hőhullámokat én a hormonális változásoknak tudnám be. Nekem a hátam fájt nonstop. Elmentem EKG-ra, és az orvos kb. kiröhögött, hogy semmi baja a szívemnek. Tehát mozgásszervi volt, mert nem voltam hozzászokva az emelgetéshez,és 4 és fél kilóval született a babám. Csak hónapok múlva múlt el a hátfájás, amikor hozzászokott a szervezetem. Vérnyomásmérés fontos lenne esetedben! Na és a frontokra fájt mindig a derekam, ott ahol szülésnél.
4/7 anonim válasza:
vagy nagyon ki vagy fáradva, vagy nincs elég vitamin a szervezetedben. Ügyelj a kajára, folyadékra, és szedj vitamint. Nálunk ugyanez volt a gyerek fél éves korában. Szoptatsz esetleg? Mert az is megterheli a szervezetet.
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon kifáradtam az tény .Van egy 4 éves kislányom ,aki rettenetesen lefáraszt,féltékeny ,és egyfolytában idegesít.Tehát idegileg kivagyok.Erdélyből jöttem ,és senki nincs ki segítsen.Lehet stressz alapon az egész,de az ideggyógyász elküldött Mr-re ,csak nagyon távol van még ,és nem egyszerü várakozni!!Köszi a válaszokat
2013. márc. 12. 17:51
6/7 anonim válasza:
Én is nagyon rosszul voltam a fáradtságtól (úgy jöttem haza a kórházból, hogy a 4 éjszakából 1 olyan volt, amikor valamennyit aludtam), egyre fáradtabb voltam, ez egy idő után produkál ugye idegrendszeri tüneteket is (szédülés, hőhullám is lehet ilyen, de a fájdalmak is lehetnek pszichés alapon), a kar-hát fájhat a sok babaemelgetéstől, szoptatástól (ahogy ott is tartod a babát egy pózban sok ideig). Lehetnek a tünetek pajzsmirigy-alulműködéstől is, állítólag szülés után sok nőnek van, csak nem derül ki, de ha nekem volt laborod akkor elvileg valami eltérésnek kellett volna mutatkoznia ha pajzsmirigy-gondod lenne. Hormonális problémára utalhat a hőhullám, de az labor alapján ha néztek hormonszintet szintén kiderült volna. Kitartás, egyre könnyebb lesz!
7/7 Satine29 válasza:
Kedves kérdező! Mi lett veled azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!