Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után akinek fájt szex,...

Szülés után akinek fájt szex, akkor mi fájt, hol fájt? Most lesz vége a 6 hétnek és kicsit félek.

Figyelt kérdés
2013. márc. 12. 14:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Azt szokták mondani, hogy olyan, mintha újra veszítené el az ember a szüzességét, én nem tudom, csak barátnőm mondta, nekem császárom volt.
2013. márc. 12. 14:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem lelkileg jobban fájt, mivel féltem, nem tudtam elengedni magam, és tényleg olyan volt, mintha egy kis hülye beszari szűzlány lennék. Próbálj meg ne ráparázni! Agyban dől el igazán, úgyhogy próbálj meg lazítani, már amennyire ilyenkor lehet.
2013. márc. 12. 14:52
 3/7 anonim ***** válasza:
A gátmetszés helye fájt, elég nagy vágásom volt, és még nagyon tág voltam akkor a 6. héten, mert még nem volt ideje a hüvelynek rendesen összehúzódni, ezen meglepődtem, na meg száraz is voltam, nem úgy mint előtte. És igen, a félelem munkál az emberben, mert ahogy odaér valami arra a helyre, rögtön előjönnek a szülés fájdalmainak emlékei, és ezért fáj, mert fél az ember még, annyira friss a szülés élménye. Nekem utána még sokáig fájt a gát, és gyakran be is repedt, az orvos szerint 1 év a teljes regenerálódás, de ez így is van.
2013. márc. 12. 15:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Azért annyira nem fájdalmas, hogy előre parázz miatta, nem annyira vészes -előző voltam. Majd írd meg az élményeid.
2013. márc. 12. 15:16
 5/7 anonim ***** válasza:

nekem rohadtul fájt és fáj még most is.6 hónapja szültem, a sebem szépen begyógyult, azzal nem is volt gondom sosem.

6 hét után zöld utat kaptunk, nekem nagyon fájt, úgy éreztem, mintha nagyon szűk lennék,mintha késsel hasogatnának, le is jöttek a könnyeim,bebujtam a férjem nyakához, hogy ne lássa szegény, biztos lekonyult volna...

Még most is ez van, annyit javult a helyzet, hogy most már csak az első 1-2 perc fáj kegyetlenül, utána kifejezetten tudom élvezni a szexet, nagyon jó.

Amúgy használunk síkosítót,próbáltuk extra hosszú előjáékkal, igazából tökmindegy,így is úgy is rosz az eleje.

De ugye vannak olyanok, akiknek semmi gondjuk a szülés utáni szeretkezésekkel

2013. márc. 12. 16:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Az utolsó választ mintha én írtam volna, annyi különbséggel, hogy nekem még mindig borzasztóan fáj, nem csak az első 1-2 perc, hanem végig. Nem tudom mi fáj, de olyan, mintha tűvel szurkálnának, késsel vagdosnának közben. Irtó rossz, ráadásul szegény férjemnek bűntudata van miatta, hogy fájdalmat okoz nekem.
2013. márc. 12. 17:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem csak a heg körül volt érzékeny, kellemetlen ha valami hozzáért. Nem a szülés fájt, azt még elviseltem, de a varrás...Brrr... Meg ugye száraz voltam mint a sivatag. Nyilván az ember ilyenkor be van tojva, de a sikosító jó barát az első időkben :) Az elején ne is várd magadtól, hogy el tudod engedni magad. Majd belejöttök megint. Olyan, mintha elölről kezdenéd az egészet, az első alkalomtól.
2013. márc. 12. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!