Szülés után 3 hónappal még mindig nem kíváno a szex-et, mi lesz a vége?
két naponta együtt vagyunk de nem igen van hozzá kedvem, máskor minden rendben volt.
nem rosz a férjemmel lenni cska nem igazán kívánom pedig amúgy meg imádom, gátmetszésem nem volt.
a szenvedély hiányzik
Sajna a hormonok, amik a "szenvedélyhez" kellenek még nem tértek vissza. Szoptatsz még? Menstruálsz már?
Én is így vagyok sajna, csak 8 hónapja, de nem parázom, mert néha már egészen jó, csak elkezdeni nehéz.
Szerintem azért nem kívánod,mert megváltoztál.Anyává lettél,és most ez a Te szenvedélyed.Én is így vagyok ezzel.Mi mondjuk ritkán tudunk együttlenni mert a párom sokat dolgozik,de ennek ellenére én sem érzem azt a szenvedélyt most úgy mint zülés előtt.A kisbaba minden idődet lefoglalja ,nem győzől pihenni,hogy legyen tejed,ha persze szoptatsz még.És valahogy egy nő ilyenkor átszellemül.Minden gondolata a kisbabája körül forog.Nem csoda ha nehéz így lázba jönni.Szerintem ahogy nagyobb lesz a kicsi,visszatérnek majd a jó kis szenvedélyes esték.Mi úgy vészeljük át ezt az időt,hogy sokat beszélgetünk,és együtt babázunk,sétálunk.Nézünk valami jó kis filmet,persze ha a picurka hagyja.;)Kicsit olyan öregesen vagyunk,de nem aggódunk,és nem görcsölünk rajta,mert az nem jó.Majd jönni fog magától az a szenvedély,és akkor mindent bepótolunk.
Szóval ne izgulj.Beszélj a pároddal,hogy neked hogy lenne a jobb,és hogy te mit szeretnél.
én alig vártam hogy elmúljon az a bizonyos 6 hét, annyira kivántam, bár 3. héten már próbálkoztunk, de csak játszadoztunk, még nem lehetett. én nagyon kivánom. nem fáraszt le a baba, alszom eleget, szoptatom. van időma férjemre is. de szerintem ez ideális eset, én sem értem miért vagyok ilyen szerencsés, rosszabbra vártam.
10 hetes kisangyal anyukája:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!