Ha vége a szoptatásnak, visszatér a szex utáni vágy? Tapasztalatok?
Érdekes dolog ez! Talán azért lehet ez, mert (magamból kiindulva), eddig míg nem volt babád, a melled is a szexualitásod része volt...most viszont teljesen más szerepet tölt be, egy csecsemő táplálását, és nálam nem naygon fért bele ott a simi...olyan idegennek éreztem, nem éreztem a mellemnek a szexis voltát abban az időszakban. Lehet hogy hülyeség, de így volt. Szégyenlősebb lettem talán, vagy attól féltem megindul a tej...stb, vagy csak szimplán az amit írtam, hogy megváltozott a test szerepe. Hiába akartam, attól még így éreztem. Esetleg beszéld meg a pároddal, ha vmi zavar,(ha megérint itt-ott és az téged zavar most) biztos megérti hogy most máshogy vagy nő, nem a szexis értelemben, hanem az anya szerepben, a testedből tálplász egy kis embert. Ez más mintha tápszereznél, teljesen normális, hogy egyfajta testi kapcsolat alakul ki a babáddal, ami majdhogynem több mint a pároddal töltött testi kapcs...ez tök megzavarhatja az embert..engem legalábbis megkavart..
:) De a szoptatás után valóban nyitottabb leszel megint, bár nekem ez is hónapokba telt..
Én se voltam kívánós a szopi alatt. Amint abbahagytam, egyből minden a régi lett (10 hó).
A tested most "babaetető" hormonokat gyárt, nem pedig "babakészítőt", ezért nincs libidód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!