A terhesség vége felé normélis h nehézkes a szex? Írnátok valami jó pozíciót?
Figyelt kérdés
34 hetes vagyok.. és már nagyon fárasztó számomra együttlenni a férjemmel... ő nagyon türelmes és megértő... de messze még a 40. hét.. és persze utánna meg ott van h egy jódarabig vérzik az ember... Mit tanácsolnátok?2010. ápr. 19. 10:36
1/4 anonim válasza:
Ha számodra nagyon fárasztó a szex, akkor szerintem inkább már ne "erőltesd". Én 36 hetes terhes voltam, amikor szülés előtt utoljára szexeltem a férjemmel. Én az oldalamon feküdtem, Ő pedig mögöttem volt. Én akkor már nem élveztem el, de fizikai kellemetlenséggel nem járt, ugyhogy annyiból jó volt, hogy együtt örültem a férjemmel. Ha türelmes a férjed nem lesz gond, pikk-pakk eltelik 2 hónap, és újra lehet szeretkezni.
2/4 anonim válasza:
Én türelmet és kitartást. :)
Ha kényelmetlen mindenhogyan, és neked még fárasztó is, akkor miért szexeltek? Nem kötelező. És utána 6 hétig nem lehet csak, de nem is akarjátok majd talán, mert a szemeteket is gyufával támasztjátok ki... :) Félted a párodat, vagy miért ez a "kétségbeesés"? Én ugyan nem szexelek úgy, hogy nincs kedvem meg erőm... És a férjemmel mégis jobban szeretjük egymást, mint valaha!
Egyébként: kiskifli-nagykifli, lovagló, kutya.
34 hetes kismama
3/4 anonim válasza:
Ha az vágy szélére ülsz és eléd gugol.. Így volt még a legjobb a végén :) A többi póznál lényegesen jobb volt. :)
4/4 anonim válasza:
Mi már úgy 1 hónapja nem szexelünk. Se erőm, se kedvem hozzá, a párom megérti! Neki segítek más módon elmenni.
Ha szeret a párod megérti, hogy neked ez már nem ok!
37h kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!