Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kismamik! Nálatok apás szülés...

Kismamik! Nálatok apás szülés lesz?

Figyelt kérdés
Ha igen, nagyon kellett kérlelni a párotokat, vagy rögtön belement? Kort is irjatok.
2013. nov. 23. 11:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én "kivételes" leszek: Nálunk nem lesz bent a férjem.

Úgy vagyok vele,hogy ez mindenkinek a saját döntése kell,hogy legyen.Én pl.férfi orvost nem szerettem volna,így egy hölgyet választottam.Ez is közre játszik.

Férjem azt mondta,rám bízza,tudja milyen "fura" vagyok,így elfogadta a döntésemet.Tudom,hogy el fog jönni az az idő,amikor idősen egymásra leszünk utalva,de én úgy érzem,ebben a helyzetben nem szeretném,ha látna.

Én 24 éves vagyok,férjem 26(27 lesz a baba születésekor)

2013. nov. 23. 15:22
 12/16 Kiki01 ***** válasza:
Nálunk sem lesz az, a párom nem az az babusgatós alkat, nekem meg nem hiányzik még egy stresszes pasi is a vajúdás mellé:) 38 vagyok
2013. nov. 23. 15:56
 13/16 anonim ***** válasza:
Mi azt beszéltük meg, hogy a vajúdás alatt mindenképp ott lesz, a kitolás résznél, meg ahogy gondolja, bármikor kimehet előtte is, nincs kényszer, de a hosszú vajúdás alatt jó lenne ha ott lenne legalább részben.
2013. nov. 23. 21:12
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem volt kérdés, hogy velem lesz, nekem irtó nagy támasz volt, mindháromszor. Igaz harmadik babánál olyan gyorsan pörögtek a dolgok, hogy épp befutott, de nagyon megkönnyebbültem, amikor végre megérkezett. :)

Szerintem az a fontos, hogy MINDENKÉPP legyen melletted valaki, aki támogat folyamatosan, aki teljesíti a kívánságodat, és hív szülésznőt/orvost, ha kell. (Vajúdásnál volt hogy kiment mindenki). Ha nem a férjed, akkor közeli női rokon, barátnő vagy dúla. Valaki, akiben érzelmileg megbízol (tudod, hogy nem idegesít és nem fog magadra hagyni, bármi is legyen), és végig támogat.

Ha a férjed bizonytalan, akkor valaki mást is szervezz be, az nem baj, ha ketten vannak, de ha egy sincs, az nem annyira jó...

Ja, mi 30, 32, 35 évesek voltunk.

2013. nov. 23. 22:11
 15/16 anonim válasza:
Szia! Nálunk apás szülés lesz elsőnek ugyan még nem tudta biztosra mondani, én mondtam neki hogy rábízom a döntést, igaz örömmel venném ha ott lenne és támogatna de ezt már nem kötöttem az orrára mert nem akartam hogy elvárásnak vegye, úgy voltam vele hogy az ő döntése legyen hogy ott akar lenni amikor a Fia megszületik, a hétvégén volt egy üres járatunk a kórházba és igaz hogy nagyon izgult és nekem kellett nyugtatni, de egyben várta is nagyon az élményt ami egyenlőre még várat magára. A párom 25 éves én meg 24 vagyok
2013. nov. 25. 11:42
 16/16 ivilicious ***** válasza:
Szerintem igen, én nem nagyon akartam, aztán belegondoltam, hogy jó lesz, hogy ott lesz mellettem, tuti megnyugtat majd..én 21 ,ő 31
2014. máj. 6. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!