Kismamik! Nálatok apás szülés lesz?
Én "kivételes" leszek: Nálunk nem lesz bent a férjem.
Úgy vagyok vele,hogy ez mindenkinek a saját döntése kell,hogy legyen.Én pl.férfi orvost nem szerettem volna,így egy hölgyet választottam.Ez is közre játszik.
Férjem azt mondta,rám bízza,tudja milyen "fura" vagyok,így elfogadta a döntésemet.Tudom,hogy el fog jönni az az idő,amikor idősen egymásra leszünk utalva,de én úgy érzem,ebben a helyzetben nem szeretném,ha látna.
Én 24 éves vagyok,férjem 26(27 lesz a baba születésekor)
Nem volt kérdés, hogy velem lesz, nekem irtó nagy támasz volt, mindháromszor. Igaz harmadik babánál olyan gyorsan pörögtek a dolgok, hogy épp befutott, de nagyon megkönnyebbültem, amikor végre megérkezett. :)
Szerintem az a fontos, hogy MINDENKÉPP legyen melletted valaki, aki támogat folyamatosan, aki teljesíti a kívánságodat, és hív szülésznőt/orvost, ha kell. (Vajúdásnál volt hogy kiment mindenki). Ha nem a férjed, akkor közeli női rokon, barátnő vagy dúla. Valaki, akiben érzelmileg megbízol (tudod, hogy nem idegesít és nem fog magadra hagyni, bármi is legyen), és végig támogat.
Ha a férjed bizonytalan, akkor valaki mást is szervezz be, az nem baj, ha ketten vannak, de ha egy sincs, az nem annyira jó...
Ja, mi 30, 32, 35 évesek voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!