Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mostanára kiírt kismamik,...

Mostanára kiírt kismamik, hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Éreztek már valamit?

Könnyű szülést és jó egészséget kívánok :)

2012. jan. 10. 20:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Vasárnapra vagyok kiírva. Eddig meg voltam győződve,h. A jövő hét vége előtt tuti nem szülök de tegnap elkezdtem keményedni és azt hiszem 2 nyákdugó darab is távozott. Így már nem vagyok benne olyan biztos. Csak azt kértem a babától,h. Holnapig semmiképp ne jöjjön mert akkor lesz először a dokim szabi után. Második baba lesz. Te hogy vagy? Mikorra vagy kiírva? Én is minden jót kívánok neked!
2012. jan. 10. 20:19
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem rég tudtam meg, hogy babás vagyok. 8 hetes. Már most izgulok :) Azt sem tudom, mit csináljak.. mit változtassak, mire figyeljek, hogy éljek, hogy minden rendben legyen. :)
2012. jan. 10. 20:31
 3/16 anonim válasza:
Én is vasárnapra vagyok kiírva :)) Te melyik kórházban szülsz?
2012. jan. 10. 20:53
 4/16 anonim válasza:
Gratulálok a babásodáshoz! Valami terhesvitamint kezdj el mihamarabb szedni és a legjobb praktika ha élvezed az egész terhességet:))))
2012. jan. 10. 20:54
 5/16 anonim ***** válasza:
1 vagyok. Lehet,h. Már összefutottunk itt. :) ÁEK-ben szülök.
2012. jan. 10. 21:19
 6/16 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Én 17-re vagyok kiírva, és én is ÁEK-ban szülök.

Már két hete várom,hátha végre kibújik,de semmi.

Keményedés van hetek óta, vannak sűrűbb és ritkább napok, de ennyi.

Az összes eddig dátum, amit vagy kinéztem magunknak, vagy amit a rokonok jósoltak már elmúlt, még egyedül a péntek 13-a van hátra. :-)

2012. jan. 10. 22:41
 7/16 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Kicsi a világ :-DD

Én 20-ra vagyok kiírva, s az ÁEK-ban fogok szülni.

Nálam igazából semmi jel, egy kis mensiszerű érzés néha, mint amikor meg akar jönni. Keményedés semmi.

Csak sajna a vérnyomásomat kell figyelnem, az hozhatja előbbre a dolgot.

Első baba, de ez a finish előtti hangulat, várakozás nem kellemes.

2012. jan. 11. 08:59
 8/16 anonim ***** válasza:

22:41 vagyok.

Akkor lehet,hogy találkozunk, vagy akár egy szobába kerülünk majd anélkül,hogy tudnánk róla, hogy már "találkoztunk". :-)

2012. jan. 11. 10:41
 9/16 chococa_aath ***** válasza:

szisztok!én 8.ára voltam kiirva.. szerdán be is fektettek 3napon kersztül sétáltattak gugoltattak..de semmi nem tágultam...aztán nem nagyon foglalkoztak velem.. és megkérdeztem az éjszakás nővért h mivan a papirjaimmal..hát a korházi uh.szerint még akkor töltöttem a 38.hetet.. aztán pénteken mondta a dokim hogy menjek 24órás eltávra..mésnap menjek nst-re..ugy h a hétvége ugy telet el hogy be a kórházba nst utána 24órás eltáv.. aztán úgy volt hogy hétfőn kiadják a zárómat..de semmi a dokim azt mondta a nővéreknek hogy mondják meg nekem hogy ő most nemérrá és h mejek vissza másnp.. ugy h megint 24.órás.. aztán tegnap bementem ismét és déltől fél7ig vártunk még kiadták..pedig a dokim be is telefonált..nagyon fárasztó volt az út főleg hogy busszal mentünk ... meg ott a sok várakozás.. tudom már a 37héttől állitólag nem lehet szedni a magéziumot..de tegnap este annyira elfáradtam hogy vettem be.. de olyan jó volt.:) kicsit görcsölgetek de nem olyan vészes.. 2kis nyákdugó darabot is találtam...kicsit tartok az egésztőll..

további szép baba várást. és könnyű szülést.:)

2012. jan. 11. 10:53
 10/16 anonim ***** válasza:

22:41 és 10:41 vagyok.

Nekem elfolyt a magzatvíz, kitartást mindenkinek!

2012. jan. 11. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!