Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki van ki írva mostanára?

Ki van ki írva mostanára?

Figyelt kérdés
Én január 7. de már nehézkesen bírja a gyerek. Azért örülnék ha legalább hétfőig kibírná. Igaz a szilveszter annyival jobb hogy ilyenkor nincs ajándékozás és nem lenne gond a szülinappal.
2011. dec. 31. 12:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én dec. 30-ra voltam, de semmi jele. :)
2011. dec. 31. 13:30
 2/13 anonim ***** válasza:

Én is jan.07-re vagyok ki írva. De semmi jele a szülésnek, tök jól vagyok. Másodikat várjuk, ő is lány lesz. Ha megvárja a 7.-ét akkor a nővérével egy napon lesz a szülinapjuk. :-)

Már nagyon várom őt. Nagyon türelmetlen vagyok.

2011. dec. 31. 17:15
 3/13 A kérdező kommentje:
Nekem feszül meg görcsöl ha sétálok. Fiú lesz. Remélem kibírja :) Első: Biztos nagyon jól érzi magát :) Vagy csak ő szeretne lenni az év első babája :):D
2011. dec. 31. 19:03
 4/13 anonim ***** válasza:
Én december 27-re voltam kiírva. Eddig semmi új nincsen, keményebb a pocakom. Más változást nem észleltem. :)
2011. dec. 31. 20:02
 5/13 A kérdező kommentje:
Utolsó és mit mondott neked a doki? Meddig vártok?
2011. dec. 31. 21:33
 6/13 anonim ***** válasza:
Valaki nem szült még meg?
2012. jan. 1. 09:24
 7/13 anonim ***** válasza:

20:02-es vagyok!

Nekem a dokim azt mondta, hogy ha nincsen semmi változás, akkor harmadikán menjek be és meglátjuk mi lesz.

Addig pihenjek és egyebek. Már nagyon várom, hogy megszülessen. :) Itt lenne már az ideje.

2012. jan. 1. 11:45
 8/13 anonim ***** válasza:
Mi is az első babánkat várjuk 5nap van hátra és Lotti lesz a neve:)Semmi előjelei nincsen a szülésnek,Semmi bajom nem volt terhesség alatt,se hányinger,se rosszullét semmi.most is nagyon jól vagyok.)
2012. jan. 1. 13:43
 9/13 anonim ***** válasza:
Valaki szül Kistarcsán?
2012. jan. 1. 14:02
 10/13 A kérdező kommentje:
Én voltam nst. Azt mondták ha vasárnapig nem bújik ki akkor hétfőn kedden szerdán nst és ha még mindig semmi akkor csütörtökön be kell feküdnöm :) Már nagyon nem fér el szegény :) Ki szeretné várni az apja születésnapját :D:)
2012. jan. 3. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!