Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha nem indul meg a szülés...

Ha nem indul meg a szülés arra a napra mire ki vagyok írva, akkor mi a teendőm?

Figyelt kérdés
2011. máj. 17. 16:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Rendszeresen ellenőriznek ctg,stb, de max 2 hetet engednek ráhúzni és akkor indítanak. Az orvosodnak kell tudni.
2011. máj. 17. 16:29
 2/8 anonim ***** válasza:
Akkor már minden nap vagy minden másnap NST vagy CTG-re mész így a dokid mondani fogja. ha jól vagytok akkor a normális doki 10-12 napot ráhuzat aztán egy lassu indítással beindítja. ha sürgös mert megy nyaralni vagy éppen nem aza típus aki kivárna pl hogy hétvégén jöjjön akkor behív amikor dolgozik, tele nyom oxitocinnal majd megszülsz.
2011. máj. 17. 16:29
 3/8 anonim ***** válasza:

Orvosa válogatja , de nálam úgy lett volna h a kiirt napon NST (meg is történt) majd kaptam 2 nap múlvára időpontot egy újabb NST-re.

Du-ra beindultak a dolgok így megoldódott a dolog :)

De nálunk úgy lett volna h 1 hetet még simán ráhúzhatok otthon majd a betöltött 41.héten befektettek volna.(Győr)

Te hol fogsz szülni?

2011. máj. 17. 16:30
 4/8 A kérdező kommentje:
Valószínűleg Pesten Szt.Imrébe.
2011. máj. 17. 16:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Nálam a kiírt nap nst, utána minden nap, kétnaponta doki is nézet, flowmetriát is néztek. Elvileg egy hétig szabadon jöhettem-mehettem, egy hét után befektettek volna, indították volna a dolgokat, hihi, előbb meggondolta magát a kicsilány:) így tök jó szobánk lett:)
2011. máj. 17. 18:22
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2011. máj. 17. 20:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Korhaz valogatja, hogy mennyit huzhatsz ra. Pl. Siofokon befektetnek egybol, ahogy lejar az ido. Szfvaron 1 het utan kb.
2011. máj. 17. 21:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Dunaújban a napján befektetnek és kapsz oxitocinos infúziót, de csak kis adagot és figyelik a szívhangot és az összehúzódásokat. Utána megvizsgálnak, mégnézik hogyan reagál a méh összehúzódásokra a baba. Majd 2-3 nap múlva ismét. Erre vagy megindul, vagy nem. De UH kell 2 naponta és minden nap NST.

Engem már haza sem engedtek hétvégére, de az újabb próba előtt meg is szültem.

2011. máj. 17. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!