Elso babas kismamik! Ti is feltek a szulestol?
32 hetes vagyok, korábban sem féltem, de mióta megnézetük a szülőszobát és találkoztam a szülésznőnkkel nincsenek kétségeim afelől, hogy jó kezekben leszünk. Hogy fájni fog, beöntést adnak vagy esetleg vágnak - azt sajnos nem lehet elkerülni.
Konkrétan mitől félsz?
Nem is tudom, hogy mitol felek csak ugy jon ez az erzes. Talan magatol a szulestol, attol az allapottol.
Eddig aval voltam el, hogy rendezgessem a babacuccokat, meg vasarlas,stb.. Mindenki mondja, hogy ne feljek, hamar tul leszek rajta.
Sajnos nincs. Nem Mo-n fogok szulni es itt nem is nagyon torodnek a kismamakkal. Pl nem vizsgalnak meg, csak uh van, nem nezik meg a mehszajat, stb...
A multkor,nagyon gorcsolt a hasam es bementem az ugyeletre, csinaltak egy uh-t es mondta a doki, hogy : vegyek be panadolt az segitt a gorcsokon. Szoval total idiotak itt :(
Sajnos a szules felkeszites nekem is nagyon hianyzott,szinten kulfoldon szultem.Masodiknal biztosan fogadok majd ugymond dulat aki segit felkeszulni,valamint a szules kozben is bent lehet.
Neked is tanacsolnam,hogy fogadj egy hozzaerto szemelyt az orvosodon kivul, mert itt vajudas kozben sem foglalkoztak velem.Marmint azon kivul,hogy az egesz csalad ott volt velem, hozzaerto szemely aki valoban tudott volna segiteni nem volt.Nem tudtam hogy kellene helyesen nyomni,az orvos es szuleszno semmiben nem segitettek,borzalom volt az egesz.
Sajat erdekedben fogadj szulesznot/dulat aki elore felkeszit.
Ja en is feltem az elso szulestol,a masodiktol mar rettegek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!