Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A magzatvíz ha szivárog,...

A magzatvíz ha szivárog, illatosított tisztasági betéten is megkülönböztethető lesz?

Figyelt kérdés

Kicsit félek, hogy nem fogom időben észrevenni, ha ez lesz.

36 hkm

2013. nov. 4. 23:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem úgy kezdődött a szülésem, hogy elkezdett szivárogni a magzatvíz és rá egy napra lett meg a lányom. Arra ébredtem reggel, hogy éreztem, hogy valami nedvesség folyt ki belőlem. Akkor még nem éreztem azt az érzést, amit később igen. Amikor szivárgott egy kis magzatvíz, úgy éreztem, mint mensikor, mikor sokáig ülsz, hirtelen felállsz és érzed a hüvelyedben a meleg vért kifolyni...totál ugyanolyan érzés, mikor a magzatvíz szivárog. És tuti érezni fogod, hogy folyik ki belőled, mert egyrészt nedves, másrészt meleg. Érezni fogod a melegséget a hüvelyedben. A tisztaságin úgy veszed észre, hogy nedves lesz a tisztasági, de nem kell a tisztaságit megnézned ahhoz, hogy tudd, hogy szivárog a magzatvíz, hiszen érezni fogod.

Ha elkezd szivárogni a magzatvíz, onnan még tuti van idő...úgy értem rá 5 percre még nem fogsz szülni:D

Én több, mint fél napot ugyanúgy járkáltam. Először persze megijedtem, mozdulni sem mertem, fel se keltem az ágyból, felhívtam a korházat, de megnyugtattak, hogy nyugodtan keljek fel, nem lesz semmi baj. És nem is lett:D

2013. nov. 5. 00:18
 2/4 A kérdező kommentje:

Néha a folyásnál is ezt érzem. Ezért már nem tudom meg tudnám e még attól is különböztetni. Persze biztos csak előre félek ettől, és ha helyzet lesz tudni fogom. Azt reméltem, hogy lesz időm :) Nem is tudom miért aggaszt, talán hogy a picihez ne kerüljön be semmi féle fertőzés, és idejében tudjak a dologról.

Mit gondolsz?

2013. nov. 5. 00:57
 3/4 anonim ***** válasza:
én nem vettem észre h. szivárgott és semmi baj nem történt. úgyhogy nyugi! pedig kora reggel távozott egy kisebb, amit folyás-izzadás kombónak néztem, és csak hajnal 4-kor bújt ki a baba. a fájások viszont maguktól beindultak este 10-kor.
2013. nov. 5. 06:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Jajj de örülök! Akkor nem feltéltenül marad "nyitva" a burok a szivárgás után? Most olvastam azt is hogy van amikor visszaheged, így tuti a védelem a baba felé. Igazából tényleg csak az ő egészésge miatt aggódom. De Bízom a természetben, hogy elintézi ha baj lenne :)
2013. nov. 5. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.