Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akkor ez biztosan nem magzatvi...

Akkor ez biztosan nem magzatviz volt?

Figyelt kérdés
:Ma reggel arra ébredtem h.jott egy adag magzatviz, olyan áramütés szerű. . Azonnal mentünk a kórházba. Nem színeződott el a papír így közölték nem víz volt. Egy ctg után haza küldtek. Már tök hülyének érzem magam. Ennyire nem lehetek béna....10000 százalékug biztos voltam benne h . magzatviz. Egyszerűen annyira hihetetlen már ez az egész :-( két napja ment el a nyákdugom, , tegnap pedig tágulásos vérzés is volt. Ma a kézi vizsgálaton azt mondták hogy vaskos még a méhszaj és bő egy ujjnyira vagyok ki nyílva. Talán szűk kettő.

2013. okt. 18. 11:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
szerintem semmi sem biztos. Hamarosan be fog indulni valószinüleg.
2013. okt. 18. 11:23
 2/11 anonim ***** válasza:
Mikorra vagy kiírva?
2013. okt. 18. 11:23
 3/11 A kérdező kommentje:
Október 24..39hetes vagyok
2013. okt. 18. 11:32
 4/11 anonim ***** válasza:
Mennyi folyt el? Nem lehet, hogy csak erősebb hüvelyváladékozás volt? A szülés közeledtével az is nagyobb mértékű.
2013. okt. 18. 11:43
 5/11 A kérdező kommentje:
Egy nagyobb löket. ..színtiszta víznek tűnt. A folyás nem ilyen szokott lenni. ..de akkor ezek szerint mégis csak az lehetett mert haza küldtek
2013. okt. 18. 11:45
 6/11 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik béna voltam. ..várnom kellett volna még. Csak ugye a tegnapi vérzés stb...feltettem a gyereket. .
2013. okt. 18. 11:46
 7/11 anonim ***** válasza:
Persze, érthető. Nem vagy béna egyébként. Minden anyának a babája biztonsága az első és inkább menj be feleslegesen 10X, minthogy egyszer baj legyen. Sok szerencsét!
2013. okt. 18. 11:50
 8/11 anonim ***** válasza:
71%
Dehogy voltál béna, nagyon sokan nem tudják, hogy mi folyik, itt is rengeteg ilyen kérdés volt már. Inkább menj be, mint hogy egyszer késő legyen. A doki előtt meg főleg ne érezd kellemetlennek a dolgot, ha a férfiak szülnének, csak rohangáló nagy hasú pasikat látnál az utcán, akik nem tudják mit tegyenek.
2013. okt. 18. 11:51
 9/11 anonim ***** válasza:

Jól tetted, hogy bementél. Ez már csak így van, és hidd el, a dokiknak, szülésznőknek nem újdonság, hogy valaki emiatt berohan.

A barátnőmék is berohantak, akkor csak folyás volt. A következő alkalomkor (2 napra rá), már csorgott a magzatvíz. Olyan kicsi mennyiség, hogy simán folyásnak nézhette volna.

Ahányszor szükségét érzed, menj be nyugodtan, a kórházi dolgozóknak ez a munkájuk, ezért vannak ott. :)

2013. okt. 18. 13:53
 10/11 anonim ***** válasza:
dehogy voltal bena! nekem 40+1 hetesen volt ilyen.reggel 6kor arra keltem, h folyik belolem valami. elazott a bugyim. biztos voltam benne h a magzatviz az. fel 8ra volt idopontom ctg-re, akkor jeleztem is h sztem szivarog a magzatviz. (utana csont szaraz volt a betet) megvizsgaltak, es kiderult h csak bo folyas, ami tok normalis a szules elotti napokban. masnap is elazott bugyival keltem fel, de akkor mar nem ijedtem meg :) napkozben semmi nem volt.
2013. okt. 18. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!