Akkor ez biztosan nem magzatviz volt?
Figyelt kérdés
:Ma reggel arra ébredtem h.jott egy adag magzatviz, olyan áramütés szerű. . Azonnal mentünk a kórházba. Nem színeződott el a papír így közölték nem víz volt. Egy ctg után haza küldtek. Már tök hülyének érzem magam. Ennyire nem lehetek béna....10000 százalékug biztos voltam benne h . magzatviz. Egyszerűen annyira hihetetlen már ez az egész :-( két napja ment el a nyákdugom, , tegnap pedig tágulásos vérzés is volt. Ma a kézi vizsgálaton azt mondták hogy vaskos még a méhszaj és bő egy ujjnyira vagyok ki nyílva. Talán szűk kettő.2013. okt. 18. 11:21
11/11 anonim válasza:
én ugyanígy kezdtem, egy hete szombaton felkeltem és hirtelen kifolyt belőlem valami, tettem be betétet, nem kellett 1 óra átázott és kicsit véres is volt, indulás a kórházba, megvizsgáltak, 1 centire voltam nyitva, befektettek ctg-re, 5 percenként voltak fél perces fájásaim, azt mondták rá hogy csak jóslók, kifektettek osztályra, másnap mentem volna uh-ra, megvizsgált az orvos, 6 centinél tartottam, viszont nem magzatvíz volt ami kifolyt szombat reggel, mert burkot repesztettek, vasárnap megszületett a fiam, nem voltál buta hogy bementél, inkább még így minthogy baj legyen belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!