Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Honnan lehet biztosan tudni,...

Honnan lehet biztosan tudni, hogy vajon a magzatvíz szivárog-e, vagy pedig "csak" vizes folyásról van szó?

Figyelt kérdés
34 hetes vagyok.
2009. dec. 21. 16:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem a 40. héten folyt a magzatvíz. Előbb én sem tudtam mi van. De nem hagyta abba, hanem egyfolytában folyt. Teljesen átlátszó! Legalábbis nekem az volt. A dokim azt mondta, ha pisilek pedig nem pisilek, akkor irány a kórház... :) És hát pisiltem, pedig nem pisiltem. Szóval az több mennyiség lesz, és nem csak egy-egy eset mint a folyás. Ez folyamatos, nem szűnik, max erősödik.
2009. dec. 21. 16:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Gyógyszertárban lehet kapni valamit/talán bórkén?de nagyon nem bizti/,amit a magzatviz kékre szinez.Onnan tudod,magzatviz-e.
2009. dec. 21. 17:11
 3/6 anonim ***** válasza:
A kórházban lakmusz papírral nézik, lehet patikában kapni.
2009. dec. 21. 17:38
 4/6 anonim ***** válasza:
A vizes folyás sohasem lesz annyi mennyiségű és olyan kristálytiszta, mint a magzatvíz! Én is hülye helyzetben voltam, mikor éjjel egyik oldalamról átfordultam a másikra, és akkor hirtelen elöntött "valami". Befutottam a fürdőbe (közben persze folyt rendületlenül), beálltam a kádba és csak néztem, ahogy folyik és csodálkoztam, hogy mi lehet ez? (Én bevallom az őszintét, bepisiltem a magzatvíz folyása közben, ezért joggal vakartam a fejem, hogy most szülünk, vagy nem szülünk?) De szültünk! A magzatvíz eláztat teljesen és ivóvíz tisztaságú! A vizes folyás sosem lesz ilyen. :)
2009. dec. 21. 17:55
 5/6 anonim válasza:
Irány a kórház!!! nem viccelek! Mit veszíthetsz? Nekem a 36. héten így kezdődött azt hittem, hogy vizes folyás ill. a húgyhólyagomat rugdossa! Mire beértünk a kórházba este már mekóniumos volt! Nem sokon múlt!
2009. dec. 21. 19:32
 6/6 anonim válasza:
Nekem egyébként azt mondták, hogy ha folyamtosan szivárog akkor mindenképp menjek be! Délelőtt volt bcg-n és nem volt semmi! Nem akarlak stresszelni! Én azzal győztem annó meg magam hogy max hülyének néznek és hazajövünk és megérte! Egész éjjel nulla fájás végül császárral oldották meg. Muszáj volt mert a nyakára volt tekeredve a köldökzsinór. Mondjuk már minden rendben van de sztem nem sokon múlt!
2009. dec. 21. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!