Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 39+3 napos kismama vagyok....

39+3 napos kismama vagyok. Tegnap óta vizes nedves a fehérneműm, és esténként lever a víz, és keményedek de reggelre elmúlik. Ez magzatvíz szivárgás? Szülni fogok?

Figyelt kérdés
2013. okt. 14. 09:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed, hogy szivárog a víz, inkább menj be a kórházba, nézzék meg.
2013. okt. 14. 09:44
 2/13 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy az lesz, de nem akarok téves riasztást! :-)
2013. okt. 14. 10:00
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Inkább téves riasztás, mint hogy baj legyen!
2013. okt. 14. 10:03
 4/13 anonim ***** válasza:
Igen hamarosan tuti szülni fogsz mivel 39+3 napos vagy. Nem árt tényleg egy vizsgálat, de ha szivárog is a magzatviz az nem olyan nagy probléma igy a végén.
2013. okt. 14. 10:10
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek! Az az igazság, hogy már egy hete görcsölgetek, és feszít ott lent de nagyon. Az érdekes, hogy a görcsök általában csak esténként jönnek rám, de akkor nagyon! Viszont lefekszem, és nehezen bár de el tudok aludni és reggelre elmúlik! Kicsit fárasztó már. Az orvosom azt mondja puhul a méhnyak, meg ilyenek, meg ugye jönnek a jósló fájások és ennyi! Ma megyek hozzá. Remélem tényleg nemsokára szülni fogok, mert már nagyon szenvedek, és folyamatosan hányingerem van!:-)
2013. okt. 14. 10:28
 6/13 anonim ***** válasza:
Szia! Az esetleges szivargas miatt en megnezetnem magam! Amugy en 38+2 vagyok, hetek ota beizzadok ejjelente es amikor ejjel pisilni kelek sokszor ugy erzem be vagyok gorcsolve, de visszaalszom es nincs belole semmi. Tobb mint ket hete 1111 a mehszajam, de megsem szulok, szoval ezek nem jelek. Amugy a hohaztartas dolog nalam nagyon durva. Terhesseg elott mindig hasonlo volt a hoerzetunk a parommal, nekem most allandoan melegem van, legszivesebben futes nelkul, nyitott ablaknal aludnek. De a parom fazik, igy en vizben tocsogok ejjel es amikor megebredek pisilni, mindig vetkozok... (kozos takaronk van, igy en nem tudok vekonyabbat hasznalni) Nezesd meg ezt a magzatviz dolgot, es kitartas! ;-)
2013. okt. 14. 11:05
 7/13 anonim ***** válasza:

Hogy vagy? :)

Nekem 40+1 hetesen jelentkezett ez a folyas, hajnalban. Be is mentunk a korhazba, de teves riasztas volt :-)

2013. okt. 14. 22:19
 8/13 anonim ***** válasza:
Ja, es azt mondta a doki h ez a vizes folyas teljesen normalis a szules elotti napokban.
2013. okt. 14. 22:21
 9/13 A kérdező kommentje:
Képzeljétek el, tegnap este voltam az orvosomnál! Már éreztem, hogy valami lesz, mert jöttek a fájások, aztán azzal fogadott a doki, hogy szülünk, mert 80-ig ugrottak már. A méhszájamat megnézte, és zárva volt. Közölte, hogy éjjel nagy valószínűséggel randizunk a szülőszobán, de legkésőbb ma! Úgy fájt a derekam meg a lábam, hogy menni alig bírtam, vert a víz, és fájások is jöttek! Hajnal egyig 5 perces fájásaim voltak, már azt mondtam, hogy várok még két fájást és felébresztem páromat, hogy irány a kórház, és nem hiszitek el!: ELMÚLT!!!!!!!! Most megint érzem, hogy van valami de nem olyan vészes! A víz viszont ver most is, erre egyébként azt mondta, hogy azért ver a víz, mert fájásaim vannak, csak nem érzem annyira, mert hetek óta szenvedek! Szóval elvileg ma meglesz!:-)
2013. okt. 15. 07:41
 10/13 anonim ***** válasza:
Hu de jo, kitartas!!! Majd, ha lesz modod, meseld el! Sok helyen irjak azt is, h akkor marad ki a fajas, mikor anyuka beer s korhazba, a kornyezetvaltozas kivaltotta megilletodottseg miatt.. De aztan idovel ujraindul, hiszent azert a bebi bent nem maradhat... Hajra!
2013. okt. 15. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!