Mikor fogok szülni? Soha?
Figyelt kérdés
Egy kis lelki töltetre lenne szükségem. Hetek óta szülni készülök. Volt már minden. . Átlagnal több a magzatvizem és nagyon nagynak ígérkezik a baba is. Méhszajam már két hete szűk ketujjnyi. Mehnyak vaskos. .egyszerűen nem igazán puhul / rövidül. A nyákdugom már egy hete elment. Többször volt tágulási vérzésem is. 3x volt magzatviz vizsgálatom is. Egy jó pár napja rendszeresen olyan erős jóslóim vannak h . Majd belehalok. Még feláll perces rendszerbe is aztán éjjel egyre kb . mindig széthullik. Az első gyerekem ilyenkor már rég megvolt. Rendszeresen járok a vizsgálatokra. ( ctg, magzatviz stb..) de egyszerűen semmi sem történik !!!!!!!!! Ma hajnalban mikor felkeltem és le esett h.most sem volt semmi ...zokogó görcseim lettek h.miert nem akar a gyerek velünk lenni. Természetes hogy ennyi tünet után semmi? ????? Ennyire el tud húzódni egy szülés? ? Nem értem miért van ez. ..minden kismama ismerősöm aki utánam lett terhes az mind megszült...:-(:-(:-( teljesen padlót fogtam lelkileg. ...40+2 kismama.2013. okt. 23. 17:53
1/20 anonim válasza:
:)
Nyugi nem marad bent.Próbálj megnyugodni.Inkább úgy gondolj ezekre a napokra hogy utoljára vagytok így együtt.
2/20 anonim válasza:
Készíts még egy csomó pocakos fotót.Írd rá a pocakra "már nagyon várunk"Nézd az emberek arcán a döbbenetet a hatalmas pocakod láttán.és nevess jót rajtuk
3/20 anonim válasza:
élvezs hogy éjjel nem sír senki(rajtad kívül)és hogy nem csurog a cicidből semmi,és hogy tudsz ülni.
5/20 A kérdező kommentje:
Van már gyerekem én várom h . Újból csöpögjön a cicim :-):-)
2013. okt. 23. 18:05
6/20 anonim válasza:
igen láttam hogy van már:)csak próbáld a humoros oldalát nézni.Meg lesz nemsokára csak már nagyon rágörcsöltél.Nyilván a dokik sem fogják hagyni a végtelenségig hogy bent maradjon.Pár nap és újra babázhatsz !
7/20 anonim válasza:
Megertelek. Mar a 3. trimesztertol mondogatta a doki, h hamar meglesz. Szepen tagulni kezdtem, lassan, de biztosan lett 2000, 2100. 33. hettol joslozas estenkent, ejszakankent. 36. het elejen 1111. Doki kozolte, h innen 10 napon belul megszulok. Ez lassan 4 hete volt, ma 39+3 voltam. 3 napja nappal is sok a fajasom, kemenyedesem, ma ebednel 2 ora alatt 10 kemenyedes, de fajas nem tarsult hozza. Szunet. Aztan 6-korul egy oran at kemenyedesek, fajassal egyutt (az egesz hatam es hasam egyszerre fajt - ilyet meg nem ereztem, elso baba es a josloim a derekam aljan es alhasban szoktak eddig fajni), aztan az egesz abbamaradt, illetve ritkult. Nem tudom meddig lehet ezt igy huzni. De ha legalabb tudnam, h a fajasoknak van ertelme, de nem tudni miert, a mehszajam elakadt 1111-nel. (Vagyis lehet h egy korabbi mehnyak mutetem az oka, de hat nem lehet biztosan tudni)
8/20 A kérdező kommentje:
Ugyanez. ...én is azon agyalok h . Talán a sok magzatviz kavar be... Nem tudom mi lesz így. ..féltem most már nagyon a kicsit. Egyáltalán nem akartam túl lépni. Nekem is volt szülés visszatartas stb..Azt hallgattam h. Hamarabb meglesz. Erre..... pici vagyok nagyon a kicsi meg nagynak ígérkezik. .. félek. ...mindennap fájások órákig rendszerben..Aztán annyi elmúlik !!!:-(:-(
2013. okt. 23. 21:19
9/20 anonim válasza:
Holnap lesz a te napod. Érzem. (vagyis ez a nyugtalanság már annak jele, hogy a hormonok dolgoznak)
Jelezz vissza, kérlek, ha igazam lett.
(Akkor is, ha nem)
Szép szülést, jó egészséget!
10/20 anonim válasza:
En reggel megyek 8-ra nst-re es vizsgalatra, kivancsi leszek. En is aggodom a pici miatt is, mert 2-3 napja, amikor ez a "vajudgatas" kezdodott, nagyon lapit. Azert mozog, de oriasi a kulonbseg... Remelem a valaszolonak igaza lesz, hnap megszulsz es talan lassan en is. Irj majd, mi ujsag! A sorstars voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!