Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor fogok igy szülni?

Mikor fogok igy szülni?

Figyelt kérdés
Éjjel 1-kor keltem arra hogy fáj a derekam, aztán a hasam is elkezdett. Hajnali 4-re már 5 perces fájásaim voltak igy bejöttünk a kórházba. Kaptam egy szobát, azóta már reggelit és ebédet is viszont senki nem mond semmit és nem is hiszem hogy beinditják. Igy meddig kell szenvednem? Egész éjjel nem aludtam, már csukódnak le a szemeim viszont azt mondták hogy ne feküdjek /nem mintha tudnék/ hanem sétálgassak. Valaki volt még igy? Hány órát birjak még igy ki? Vagy kérjem meg őket hogy inditsák meg a szülést? Annyira tanácstalan vagyok és kimerült. Amúgy a kiirt időpontig még 2 napom lenne.
2013. szept. 1. 12:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia,sajnos a kérdésedre nem tudom a választ,viszont a helyedben mindenképp elkezdeném "zaklatni" az orvost,hogy mondjon valamit,hisz aggódsz,félsz és így órákig tanácstalanul,információ nélkül csak nem hagyhatnak...kitartást.
2013. szept. 1. 12:27
 2/9 anonim ***** válasza:

Az is lehet egyébként, hogy jóslófájásaid voltak csak.

És nem most fogsz szülni.

Én 3 perces fájásokkal feküdtem a vajúdóban, nagy tanácskozás folyt, hogy szülök-e avagy sem. A fiam szívhangja és az én vérnyomásom sem volt rendben, viszont épp hogy csak betöltöttem a 36. hetet, ezért nem akartak indítani, tágulni viszont nem tágultam. Így nyugtatót adtak.

És egyébként másfél hét múlva szültem meg.:) Mert akkor kezdett el szivárogni a magzatvizem, illetve toxémia alakult ki és nagyon magas lett a vérnyomásom.

Szóval lehet hogy csak megtévesztő jóslóid voltak és csak napok múlva szülsz meg, de az is lehet, hogy még ma vagy holnap...ezt nem tudni.:)

Viszont gondolom ettől többet az orvosok sem tudnak megmondani és azért nem mondanak semmit.

2013. szept. 1. 12:42
 3/9 dickharta válasza:
100%
szerintem aludj egyet! minden rendben lesz. :)
2013. szept. 1. 12:46
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia!én 24 órát jóslóztam egyre erősödöen azülés elött. 4 óra alatt megszültem.és csak utána tudtam aludni.kitartás.
2013. szept. 1. 14:13
 5/9 anonim ***** válasza:
Szombat reggel elkezdődtek a fájásaim, de csak erős jóslók, másnap reggel mentünk be a kórházba, mert addigra erősödtek annyira, hogy érdemesnek láttam megmutatni magam. Délutánra lett meg a fiam, tehát 36 órát vajúdtam majdnem. Utána sem aludtam még, este 10-ig.
2013. szept. 1. 17:10
 6/9 anonim ***** válasza:
én is így voltam, szerdán este erős joslók, csütörtök este 10 percesek, péntek este mentem szülőszobára 4 percesekkel. kitartás
2013. szept. 1. 19:16
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát, este 22.08-kor megszületett a kisfiam 3200g-mal. Elég nehéz menet volt, de az orvosok és szülésznők rengeteget segitettek, hálás vagyok nekik.
2013. szept. 2. 07:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Gratulálok :)
2013. szept. 2. 12:03
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2013. szept. 2. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!