Első babámat várom, Miskolcon a MISEK-ben fogok szülni pár héten belül. Tapasztalatok a szülészeti osztállyal kapcsolatban? Szülőszoba, csecsemő osztály?
Van fogadott orvosom, de szülésznőt nem fogadtam. Hallottam már hideget meleget.(szülésnél nem lehetett bent a segítő a vajúdás teljes ideje alatt, csecsemős nővérek és szülésznők hozzáállása)
37hkm
Kolléganőm nemrég szült ott,a férje az elejétől benn lehetett,és amikor kiderült hogy császár kell,akkor is maradhatott végig a fejénél,fényképezhetett is,egyből odaadták az apukának a babát amig a kolléganőt összevarrták.
A látogatási idő viszont elég rugalmatlan még mindig.
én 3 éve szültem ott,első gyerkőc,volt fogadott dokim(Fenesi),a szülésznő is nagyon aranyos volt.Maga a pokol volt az az 5 nap(3.nap besárgult) még bent voltunk...6-an voltunk egy szobába+a 6 gyerek.Az én fiamnak szerencsére egy hangja sem volt,de a többi gyerkőc rengeteget sirt,meg 2-3 anyuka is,olyan fájdalmaik voltak,vagy a szoptatás miatt,vagy alul...én szinte 1 percet sem tudtam emiatt aludni,bőgtem napokon keresztül,már úgy voltam ha nem engednek ki innen,felkötöm magam...nagyon depis voltam ott bent.Volt egy nagyon kedves nővér,már idősebb volt,a nevére sajnos nem emlékszem már,de egy tündér volt!!hozott gyógyszert nekem dugiba,2-3x elájultam wc-re menet,ő segitett fel,kisért be...stb.A többi nővér meg a csecsemősök nagyon bunkók voltak....hogy ez azóta változott e nem tudom,de akkor mikor én voltam,és akik voltak akkor,hát azokról meg van a véleményem....
A párom bent volt végig szülésnél,sima szülés volt.
Kivánom hogy neked ne legyen ilyen "rossz" élmény bent,bár a szülés nekem sem volt az,csak utána a "szobába",sokan voltunk,és szinte mindenkinek volt baja,nagy fájdalma utána....jól összeraktak minket....
Könnyű szülést neked,és bizzunk benne hátha 2 ágyas szobába kerülsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!