Kínos kérdés: szülés után mennyi ideig "normális" apróbb vizelettartási probléma?
Decemberben születem, eddig semmilyen ilyesfajta problémám nem volt. Tegnap viszont nagyon kínos dolog történt: éppen sétáltunk, és tüsszentettem egy nagyot. Egyáltalán nem kellett pisinem, mégis a tüsszentéstől úgy becsurgott, hogy rendesen látszott a farmeron. Nem éreztem, hogy jönni fog, így visszatartani sem tudtam, egyszerűen a tüsszentéstől jött. Rettenetesen kínos. Ez "normális" még, vagy azonnal keressek fel orvost?
Amúgy, ha számít valamit, nagyon elhúzódott kitolási szak volt (majdnem 2 óra), de fiatal vagyok, 24 éves, az orvos szerint teljesen regenerálódtam a 6. hétre. Kérem, a rosszindulatú válaszolók kerüljenek, így is elég kínos ez a dolog! köszönöm
az intimtorna segít helyreállítani az izmokat.
nem fáztál fel?
a biztonság kedvéért keress fel egy orvost.
Én már 10 hónapja szültem, velem is előfordul néha. Igaz, harmadik gyerek, és nem is 24 vagyok...
Az intim torna a megoldás (nekem erre nincs most kapacitásom). Amit tehetsz, hogy gyakran jársz wc-re, ha üres a hólyag, akkor ez kevésbé fordul elő. (No meg tüsszentéskor és köhögéskor összehúzod a záróizmodat)
Köszönöm a válaszokat. Ez tényleg ilyen gyakori lenne? Ezt az intimtornát megnézem, egyelőre nem megyek orvoshoz akkor, hátha elmúlik (vagyis nem jelentkezik többször).
Igen, én is nagyon furcsállom, hogy eddig nem volt ilyen gond, most meg megtörtént ez. Vagyis egyszer volt olyan, hogy rámjött egy röhögőgörcs, és akkor kicsit becsurrant, de az még nagyon az elején volt és tényleg nagyon nevettem, ezért nem tulajdonítottam neki jelentőséget, főleg, hogy nem jelentkezett többször. Nem is értem ezt a tegnapit. Remélem nem lesz rendszeres, mert allergiás vagyok és jön az allergia szezon :)
Gyakori, de nem normális jelenség!
Mindenképpen keress fel egy orvost, kezeljétek ki az elején még mielőtt nagyobb baj lenne belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!