Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek magzatvíz elfolyással...

Akinek magzatvíz elfolyással indult a szülés, hol folyt el és mikor?

Figyelt kérdés
Ha este, alváskor folyik el, hogy tudom a matracot tisztítani? (egyik oldala kókusz, a másik szivacs). Ha a lakásban bárhol, akkor mi lesz? Mekkora mennyiség, milyen az illata?
2013. okt. 14. 12:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én épp táppénzes papírért mentem volna a dokihoz. Ahogy kiszálltam a kocsiból, elöntött a magzatvíz. Akkor úgy éreztem, hogy nagy mennyiség volt, de annyira nem volt vészes. A kocsi nem lett olyan, de a nadrág térdig elázott. Amúgy színtelen szagtalan. Az ágyadba tehetsz gumi lepedőt a textil lepedő alá, akkor tuti, h nem lesz olyan és nem kell matracot mosni.
2013. okt. 14. 13:06
 2/11 anonim ***** válasza:

Èn az utolsó hetekben egy törölközön aludtam.

Másodiknál folyt el az ágyban. Lefeküdtünk a kiírt nap elötti este, hogy ma már nem szülünk, majd férjem éppen bealudt mikor nekem egy nagy bummm a hasamba és tudtam, hogy mi volt az, így kiugrottam az ágybol. Abban a pillanatban már folyt minden felé, de már kint voltam az ágyból.

3 órával késöbb meg volt a lányom. 3 perces fájásokkal mentünk be.

Lakásba bárhol pedig feltakarítod és mész a korházba.

2013. okt. 14. 13:06
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem épp a vasárnapi ebéd készítés közben ( krumpliért hajoltam le ) folyt el a magzatvíz. Nem is értem, hogy jöhetett az a mennyiség. Gyorsan zuhany alá álltam.Mikor már úgy gondoltam nem jön több, jött egy újabb löket. Egy fürdőlepedő elázott. Megnyugodttam. Kórházba indultunk. A parkolóba kiszállam és még a csizmámban is állt a víz. Fel az osztályra, vizsgálat.. és még ömlik. Nagyon kellemetlen volt. De se színe, se illata. Kicsit kapott a konyha szék még itthon, de semmi jele nem volt foltnak.
2013. okt. 14. 13:13
 4/11 anonim ***** válasza:
36 hetesen,már lefeküdtünk aludni,de még kicsit később kimentem pisilni.Amikor felálltam éreztem,hogy folyik.Rögtön tudtam,hogy az,nem volt pukkanás,semmi.Utána leültem gyors a wcre és a nagyobb mennyiség oda folyt,szinte csak a bugyim lett olyan,meg kicsit ment az ülőkére is.Aztán egy nagy betét be és irány a kórház.
2013. okt. 14. 13:14
 5/11 anonim ***** válasza:
Létezik olyan, hogy inkontinencia ágybetét. Ez olyan takaró-féle valami, valamivel kisebb, elég jó nedvszívóképességű valami. Az utolsó időkben érdemes egy ilyet beszerezni, és a feneked alá tenni, ha épp valami kényes helyre ülnél/feküdnél le. Ülőgarnitúra, ágy. Bocs, hogy offoltam, nekem amúgy nem magzatvízzel indult a szülés, csak gondoltam hasznos infó lehet.
2013. okt. 14. 13:18
 6/11 Julie S ***** válasza:
Este lefekvés után olyan érzésem volt, mintha nagyot fejelt volna belém odalent a lányka, aztán egy percre rá olyan kevés magzatvíz jött csak, hogy azt hittem kicsit bepisiltem. Felkeltem megnéztem, nem voltam biztos benne, hogy akkor mi is volt ez... visszafeküdtem és még egyszer ugyanennyi folyt csak. Felkeltem újra és utána kezdett el rendesen folyni a magzatvíz. Tulajdonképp így csak a bugyimat áztatta el szerencsére. Utána nagy betét és irány a kórház. Folydogált még bőven útközben is, de bírta a betét. Semmit se kellett tisztítani utána. :)
2013. okt. 14. 13:24
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem a vizsgálóasztalon, szóval pont a kórházban voltunk. Nem tudom milyen, mert semmit nem vettem észre belőle, hogy milyen mennyiség, milyen illatú, semmit, csak a doki felugrott és mondta, hogy folyik a magzatvíz. Utána már begyorsultak az események. 40+6 napos voltam akkor.
2013. okt. 14. 13:57
 8/11 anonim ***** válasza:

Én aznap már nem éreztem túl fittnek magam, így ebéd helyett ledőltünk az ágyra a férjemmel. Aztán úgy éreztem, mintha szép lassan pisilnék, felpattantam, siettem a wc-re. Közben végig folyt, de nem volt vészes. Rájöttem, hogy szerencsére nem pisiltem :) Még folyt belőlem egy kevés, aztán lezuhanyoztam és indultunk a kórházba. Egy gyerekágyas betétet tettem be, de nagyon kellemetlenül éreztem magam, ahogy a parkolóból bementünk az osztályra, mert ahogy léptem, éreztem, hogy folyik. Ahogy megvizsgált a doki, ott is kiloccsan egy nagy adag, és megnyugtatott, hogy szép tiszta :) Innentől számítva 3 és fél óra múlva megszületett a kisfiam 38+4 hetesen.

Egyébként tényleg olyan, mint a víz; se színe, se szaga.

2013. okt. 14. 21:26
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem az elsőnél éjjel, alvás közben az ágyban, de csak szivárgott, nem volt vészes. Kikeltem, mert nem voltam benne biztos, hogy nem más-e..:-)) de továbbra is folydogált. Az ágyat nem kellett tisztítani, de a törülköző jó megoldás. Utána lezuhanyoztam és bementünk a kórházba, vizsgálatkor folyt el nagyobb mennyiség, de szülésig folydogált.

Másodjára már ki voltam tágulna nagyon, de nem volt fájás, túlhordtam, így burkot repesztettek.

Édeskés az illata, víztiszta (jó esetben).

2013. okt. 15. 20:30
 10/11 anonim ***** válasza:
Kórházi ágyban folyt el,éjszaka 3:40-kor.Majd fel a szülőszobára,egy emelettel feljebb volt.12 órakor burkot kellett repeszteni,mert mint kiderült,nem folyt el az összes víz,mert a repedés mentén visszahegett a burok. :)
2013. okt. 15. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!