Akinek magzatvíz elfolyással indult a szülés, hol folyt el és mikor?
Figyelt kérdés
Ha este, alváskor folyik el, hogy tudom a matracot tisztítani? (egyik oldala kókusz, a másik szivacs). Ha a lakásban bárhol, akkor mi lesz? Mekkora mennyiség, milyen az illata?2013. okt. 14. 12:56
11/11 anonim válasza:
37 +6 naposan kezdett el folyni, épp mikor kávét főztem a munkába induló férjemnek, hogy bírja az éjszakai műszakot :) Hát kellett is, de a szülőszobán :D Nekem nem folyt el egyszerre, épp csak a bugyim lett olyan, aztán jött többször is. Se színe, se illata nem volt. Ekkor már két napja olyan furán éreztem magam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!