Miért történek gyors vagy extrém helyeken lévő szülések Magyarországon, másoknak meg elhuzodik, a szülési idő?
Figyelt kérdés
2013. okt. 11. 17:50
1/7 anonim válasza:
valakinek azonnal pár perces fájások jönnek, és van olyan is, aki nem érzi a fájásokat. ezért is jó a ctg vizsgálat, mert nem minden fájás érezhető. az én környezetemben is van olyan, aki hipp-hopp megszült.
2/7 anonim válasza:
Mert minden szülés más, nemcsak Magyarországon. Valaki gyorsabban tágul, valaki lassabban.
4/7 anonim válasza:
kutyáska, látom megint unatkozol..
5/7 anonim válasza:
kutyáska, még régebben meg versenyescsávók!
az írásod alapján rád lehet ismerni, még mindig foglalkoztat ez a téma? azt hittem már megjött az eszed....
6/7 anonim válasza:
Ezer eve nem hallottam felole. :D
7/7 anonim válasza:
Azért mert nem vagyunk egyformák. Külföldön is van ilyen egyébként.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!