Magyarországon milyen extrém sportok űzhetők, mik a lehetőségek?
Figyelt kérdés
2010. dec. 25. 08:27
1/12 Gabro válasza:
Gyakorlatilag minden extrém sport üzhető ez elsősorban pénz kérdése.
2/12 anonim válasza:
Nagyon divat most a pénzautomata lopás. Szerintem az is extrémsport:D
3/12 anonim válasza:
Kicsit részletezhetnéd, hogy mi számít neked extrémnek. :)
4/12 anonim válasza:
Gördeszka,görkori,bmx ezekhez nemmuszály skateparkba mennek a városban is űzketed,csak pl keress egy jó csövet vagy valamit amit megtudsz csúszni.:)Én pl deszkázta is,most meg bmx-ezem.
5/12 A kérdező kommentje:
Pl: aszfaltszánkózás (Street Luge )meg ehhez hasonlóak már érdekelnének
2010. dec. 26. 05:28
7/12 anonim válasza:
aszfaltszánkó:Visegrád, vagy a Bakony.Ezeket ismerem.BMX Gördeszka, Görkorcsolya bárhol, de nem ért, ha van valami elem is amin gyakorolhatsz.Snowboard,és téli sportok:
Sehol.Downhill:Menj fel a hegyre, aztán meglátod.
Dirt-jump, motocross, cross:
Keress pályát.Elszórva van egy halom.Vagy csináljatok egyet a haverjaiddal.
Ha deszka, vagy kori érdekel,akkor oda épithetsz elemeket is amik mobilak.
Alkalmas helyek rá a parkok, és a játszóterek pályái.Egy pár elemet tudok is mondani mennyiből jönne ki saccra, ha megépited.De ne te épitsd ha lehet!!!!Csak egy furgon kell hozzá,és kész a pálya!!!!!
továbbra sincs hosszú I-m.
Nem tudom melyik hsz-ben:
muzsáj.hu ;)
9/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2010. dec. 29. 09:01
10/12 anonim válasza:
Balatonon szörfözés, kite-olás :) Hátránya hogy csak ha jó szél van akkor lehet jól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!